Cum a cunoscut-o Nea Mărin pe soția sa. ”I-am zis direct că vreau să mă căsătoresc cu ea”

17.02.2022, 16:42
Cum a cunoscut-o Nea Mărin pe soția sa. ”I-am zis direct că vreau să mă căsătoresc cu ea”
Cum a cunoscut-o Nea Mărin pe soția sa. ”I-am zis direct că vreau să mă căsătoresc cu ea”

Binecunoscutul coregraf de dansuri populare Nea Mărin are o familie fericită alături de soția sa, Mioara, împreună cu care are două fete. Acesta a dezvăluit cum a cunoscut-o pe cea care i-a devenit parteneră de viață. ”I-am zis direct că vreau să mă căsătoresc cu ea”, a mărturisit Nea Mărin într-un interviu.

Nea Mărin este cunoscut publcului larg drept coregraf de dansuri populare, dar și ca prezentator al seriei de emisiuni ”Poftiți pe la noi”, de la Antena 1.

În plan personal, Nea Mărtin are o relație de 43 de anii cu Mioara, cea care îi este parteneră de viață ș împreună cu care are două fete, Dana și Larisa. Despre cum ș-a cunoscut soțiia a dat detalii Nea Mărin pentru revista Viva.

Cum a cunoscut-o Nea Mărin pe soția sa. ”Dacă nu mă căsătoream cu Mioara mea, nu mă mai căsătoream cu altcineva”

”Suntem de aproape 43 de ani împreună. Eram copii când ne-am cunoscut. Eu treceam clasa a zecea, ea terminase clasa a opta. Suntem din același sat. Țin minte și acum că era frumoasă și deșteaptă foc, iar eu… deștept și dat naibii la toate tâmpeniile posibile. Verișorii ei, cu care își petrecea timpul liber, erau colegi cu mine, eu îi vizitam, și uite așa, încet, încet, ne-am apropiat. Prietenia noastră a durat cinci ani”, a dezvăluit Nea Mărin.

”După aceea, a terminat liceul și a decis să fie învățătoare în sat. Eu eram la București și, într-una dintre zile, am mers acasă și am chemat-o să se angajeze aici, i-am zis direct că vreau să mă căsătoresc cu ea. Asta se întâmpla în decembrie 1979. Apoi au apărut copiii, nepoții…. Ducem o viață foarte frumoasă împreună și de fiecare dată când sunt înconjurat de oameni le spun același lucru – dacă nu mă căsătoream cu Mioara mea, nu mă mai căsătoream cu altcineva. A făcut din mine ceea ce sunt eu azi, m-a înțeles, s-a ocupat de copii, iar eu am tras să îmi îndeplinesc datoria, am făcut tot posibilul să avem din ce trăi”, a adăugat binecunoscutul coregraf de dansuri populare.

 

 

citește și...