Amănunte neștiute din relația dintre Nea Mărin și Liviu Vârciu. ”Am sărit să îl ajut, fără ca el să îmi ceară asta”

03.02.2022, 16:28
Amănunte neștiute din relația dintre Nea Mărin și Liviu Vârciu. ”Am sărit să îl ajut, fără ca el să îmi ceară asta”
Amănunte neștiute din relația dintre Nea Mărin și Liviu Vârciu. ”Am sărit să îl ajut, fără ca el să îmi ceară asta”

Binecunoscutul coregraf de dansuri populare Nea Mărin a dat amănunte despre relația sa cu Liviu Vârciu. Cei doi sunt foarte apropiați și au participat împreună la numeroase proiecte de televiziiune. ”Când am văzut că se blocase și nu mai știa ce să facă în privința datoriilor, am sărit să îl ajut, fără ca el să îmi ceară asta”, a detaliat Nea Mărin în cadrul unui interviu.

Pe Nea Mărin și Liviu Vârciu îi leagă foarte multe lucruri. Cel ma recent proiect în care aceștia au fost implicați a fost emisiunea ”Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”.

Însă, Nea Mărin și Liviu Vârciu au o relație extrem de apropiată și dincolo de lumina reflectoarelor.

Amănunte neștiute din relația dintre Nea Mărin și Liviu Vârciu. ”Este ca al treilea copil al meu”

”Liviu Vârciu este ca al treilea copil al meu, îmi este foarte drag. Când am văzut că se blocase și nu mai știa ce să facă în privința datoriilor, am sărit să îl ajut, fără ca el să îmi ceară asta. Mi-am dorit să își termine casa și să se ocupe de ce avea nevoie. Nu exista săptămână în care să nu vorbim la telefon, să ne consultăm, să ne scriem”, a spus Nea Mărin pentru revista Viva.

”Când am avut probleme de sănătate, el a fost alături de mine. Am trecut împreună și prin această pandemie, am fost în vacanțe împreună. Vă spun cu mâna pe suflet că face parte din familia noastră”, a completat acesta.

Ce a spus Nea Mărin despre vedetele care au participat la emisiunea lui

Nea Mărin a explicat și cu ce vedete care au participat la emisiunea lui s-a înțeles foarte bine și care au fost cele care i-au creat probleme.

”Când a fost vorba despre muncă serioasă, m-am înțeles foarte bine cu Gina Pistol, Diana Munteanu, Iuliana și Nicoleta Luciu. Sunt muncitoare fetele astea așa cum n-ați mai văzut! Sunt foarte mulți care m-au impresionat și au tras alături de mine. La polul opus, cu Liviu Guță mi-a fost mai greu, pentru că nu puteam să îl urnesc. La fel și Leonard Doroftei, cred că nu a putut să țină ritmul cu mine, sau Andreea Tonciu, ea a și plecat. Bineînțeles, închei lista cu omul care îmi mănâncă viața de 12 ani de zile și mă contrează tot timpul – băiatul meu, Liviu Vârciu!”, a dezvăluit binecunoscutul coregraf de dansuri populare.

citește și...