Cum a cunoscut-o chef FOA pe soția sa. ”O știu pe Ioana de când eram copii, doar că eu eram mai mare cu 6 ani”

08.03.2022, 15:10
Cum a cunoscut-o chef FOA pe soția sa. ”O știu pe Ioana de când eram copii, doar că eu eram mai mare cu 6 ani”
Cum a cunoscut-o chef FOA pe soția sa. ”O știu pe Ioana de când eram copii, doar că eu eram mai mare cu 6 ani”

Chef Foa este unul dintre cei trei jurați de la show-ul culinar ”MastreChef”, difuzat de postul de televiziune Pro TV înceând cu data de 12 ianuarie a acestui an.  În ceea ce privește viața personală, binecunoscutul bucătar este căsătorit cu Ioana, împreună cu care are doi copii. C hef Foa a povestit cum a cunoscut-o pe soția sa.

Chef Foa, Florin Scripcă pe numele său din buletin, este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România el având numeroase colaborări cu un lanț de hypermarketuri. El și-a dezvoltat multe afaceri care au legătură cu alimentația publică. A devenit cunoscut grație proiectului ”Flavours”. În prezent, chef Foa este unul dintre urații de la ”Masterchef”. Noul sezon al  show-ului culinar ”MasterChef” de la Pro TV a început în data de 12 ianuarie 2022. Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu formează echipa de specialiști care  jurizează preparatele celor înscriși la emisiunea culinară.

În plan personal, chef Foa formează o familie alături de Ioana, împreună cu care are doi copii. Binecunoscutul bucătar a dezvăluit, pentru revista Viva, cum a cunoscut-o pe cea care îi este parteneră de viață.

Cum a cunoscut-o chef FOA pe soția sa. ”Toată nebunia s-a întâmplat când s-a întors femeie de la facultate, de la Londra”

”Este o poveste veche. O știu pe Ioana de când eram copii, doar că eu eram mai mare cu 6 ani. Toată nebunia s-a întâmplat când s-a întors femeie de la facultate, de la Londra. Știi cum e cu armata? Că zici că băiatul se întoarce bărbat? Așa a fost cu ea la facultate: a plecat și s-a întors femeie. Iar pentru că mie îmi place să câștig, să cuceresc, am făcut-o. Restul e istorie”, a dezvăluit chef Foa.

Soția lui chef Foa este și managerul acestuia: ”Da, se cheamă noroc. Soția gătește, delicios chiar. Chiar acum când îți răspund știu că gătește brioșe suculente, juicy, probabil sugar-free, gluten-free, excelente. Îmi gestionează o parte dintre proiecte, dar în ultima vreme mai puțin, căci e mai complicat cu doi copii și oricum are și ea proiectele ei. Încercăm să găsim soluții pentru toate”.

citește și...