Cum a cunoscut-o Andi Moisescu pe soția sa, Olivia Steer. ”S-a lăsat greu”

12.10.2021, 16:53
Cum a cunoscut-o Andi Moisescu pe soția sa, Olivia Steer. ”S-a lăsat greu”
Cum a cunoscut-o Andi Moisescu pe soția sa, Olvia Steer. ”S-a lăsat greu”

Prezentatorul de televiziune Andoi Moisescu, în vârstă de 48 de ani, a dezvăluit cum a cunoscut-o pe Olivia Steer, cea cu care este căsătorit din anul 2004. Acesta a mărturisit că nu i-a fost foarte ușor să o cucerească pe Olivia Steer, în vârstă de 45 de ani. ”S-a lăsat greu”, a spus prezentatorul de la Pro TV.

Andi Moisescu este căsătorit de foarte mulți ani cu Olivia Steer, împreună cu care formează o familie foarte frumoasă. Cuplul are doi băieți: David și Luca.

Juratul de la emisiunea ”Românii au talent”, de la Pro TV, a vorbit despre soția sa în cadrul podcastului lui Mihai Bobonete. Andi Moisescu a povestit cum a cunoscut-o pe Olivia Steer, afirmând că aceasta s-a lăsat cucerită cu greu.

Cum a cunoscut-o Andi Moisescu pe soția sa, Olvia Steer. ”Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc”

Andi Moisescu a dezvăluit că a cunoscut-o pe Olivia Steer cu doi ani înainte să se căsătorească. Ambii lucrau la Pro TV. Prezentatorul a mărturisit că Olivia Steer nu a fost ușor de impresionat.

„Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram la Pro TV celebrul imn de 1 decembrie. Atunci, am cunoscut-o. Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea. ”Știi că eu sunt prieten vechi cu o colegă de-a ta’”, ”Cu cine?”, și mi-a zis de Olivia. Era corespondent pe vremea aceea. Chiar n-o știam. ”Păi, ia să te uiți s-o vezi!”. Și-atunci am dat pe TV și era o corespondență din Oradea. ”Ia uite, mă, cum de nu o știam…”. Atunci am văzut-o cu adevărat. Și de atunci, ușor, ușor… Bine, ușor,… că a fost greu! A fost greu s-o cuceresc, orădeanca, ardeleanca, s-a lăsat greu”, a detaliat Andi Moisescu la podcastul lu Mihai Bobonete, notează protv.ro.

citește și...