Cum a cucerit-o soțul pe Ilinca Vandici. ”După ce ne-am cunoscut, la o săptămână, noi ne-am mutat împreună”

05.10.2020, 10:40
Cum a cucerit-o soțul pe Ilinca Vandici. ”După ce ne-am cunoscut, la o săptămână, noi ne-am mutat împreună”
Cum a cucerit-o soțul pe Ilinca Vandici. ”După ce ne-am cunoscut, la o săptămână, noi ne-am mutat împreună”

Prezentatoarea de televiziune Ilinca Vandici a scos la iveală amănunte mai puțin știute din mariajul ei cu Andrei Neacșu. Vedeta a dezvăluit că s-a mutat împreună cu acesta la scurt timp după ce s-au cunoscut.

Ilinca Vandici este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian.

Într-un vlog, prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, și-a amintit de momentul în care l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină partener de viață.

Ea a explicat ce calități au atras-o la Andrei Neacșu.

„Astăzi vorbim despre calitățile lui. E și frumos, și deștept, și devreme acasă, muncește foarte mult, e un tată super bun pentru copil, e un soț senzațional pentru mine, e un prieten mai presus de toate (…) E iubitul meu, e soțul meu, e omul lângă care o să trăiesc toată viața, e omul care m-a cucerit… stai așa, că vă povestesc. Este omul care m-a cucerit prin cât de hotărât a fost. Era și este, și va fi, probabil. Asta e o calitate pe care am apreciat-o pentru că eu, nu știu dacă fiind în zodia Gemeni, sau pur și simplu eu fiind, punct, sunt o tipă supernehotărâtă. Adică îmi doresc ceva, după care, în secunda doi, mă gândesc: aoleu, dar oare-i bine, dar oare dacă fac așa, dar oare n-am altă variantă? (…)”, a mărtuirisit vedeta, potrivit revistei Elle.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au mutat împreună după doar o săptămână

Prezentatoarea TV a dezvăluit că ea și Andrei Neacșu s-au mutat împreună la doar o săptămână după ce s-au cunoscut.

„El a fost super-determinat și hotărât de la început. Adică, după ce ne-am cunoscut, la o săptămână, noi ne-am mutat împreună. Șoc și groază, oh my god, cum ai făcut asta?

Deci asta cu… vai!, relațiile, știți, trebuie să stăm șapte ani să ne cunoaștem, și după aia încă trei și ne căsătorim și dup-aia în șase luni divorțăm… La mine n-a fost așa. Nu zic că sunt un exemplu pozitiv sau ceva, eu doar vă explic ce mi s-a întâmplat mie. Deci în nici o săptămână noi eram deja mutați împreună pentru că el a dorit treaba asta. Și eu cumva l-am condiționat și i-am spus: da, nu știu, uite, dacă tu găsești undeva unde să ne mutăm împreună și să-mi placă și așa, poate că sunt de acord să ne mutăm împreună.

Și omul ce-a făcut? Într-o zi (ce, cred că nici 12 ore n-a avut) îmi trimitea poze din apartament. Și când am ajuns eu seara acasă (ce credeți, aveam program!), eram la nu știu ce petrecere, ce credeți?, erau și cumpărăturile făcute. Aveam de toate-n frigider, aveam și prosoape. Stați liniștite, fetelor, a fost singura dată când a făcut cumpărăturile. Dar m-a impresionat omul, adică a știut ce să facă”, a mai spus ea.

citește și...