Cum a cucerit-o actualul soț pe Catrinel Sandu. ”A știut cum să jongleze”

05.07.2021, 16:48
Cum a cucerit-o actualul soț pe Catrinel Sandu. ”A știut cum să jongleze”
Cum a cucerit-o actualul soț pe Catrinel Sandu. ”A știut cum să jongleze”

Fosta vedetă de televiziune Catrinel Sandu a vorbit despre relația sa cu actualul soț, Steve, Aceasta a dezvăluit, printre altele cum a reușit să o cucerească acesta. ”A știu cum să jongleze”, a declarat Catrinel Sandu la o emisiune de televiziune. Catrinel Sandu se află la cea de-a doua căsnicie. Din prima căsătorie, aceasta are două fetițe.

Catrinel Sandu a fost căsătorită cu fostul jucător de tenis Gabriel Trifu, împreună cu care are două fetițe, Sara și Lara. După divorțul de acesta, Catrinel Sandu și-a refăcut viața alături de Steve Schroeter, care este medic stomatolog. Cei doi s-au căsătorit în anul 2019. La rândul său, soțul lui Catrinel Sandu are doi băieți dintr-o căsnicie anterioară. Catrinel Sandu locuiește de foarte mulți ani în America.

La postul de televiziune Antena Stars, Catrinel Sandu a dezvăluit cum a reușit să o cucerească actualul său partener de viață, Steve.


Cum a cucerit-o actualul soț pe Catrinel Sandu. ”A fost un bărbat deștept”

”Am zis de la bun început. Noi doi suntem bine, dar nu o să ne căsătorim niciodată, deci ca să fie lucrurile clare de la început, toate cărțile pe masă. A fost un bărbat deștept, a știut cum să jongleze. Suntem de patru ani împreună, doi ani căsătoriți și încă ne cucerim unul pe altul. Cred că ajungi la punctul acesta când chiar ajungi să te cunoști tu pe tine foarte bine”, a declarat Catrinel Sandu, citată de spynews.ro.

”Noi ne-am întâlnit la o vârstă de 40 de ani când deja lucrurile deja stau altfel, cu experiență și nu mai lași de la tine, în momentul în care apare o persoană care te acceptă așa cum ești și mai mult decât atât te lasă să înflorești, nu încearcă să te schimbe ea pe tine sau tu pe el, asta e primul lucru de care toată lumea zice, ne schimbăm, îl schimbi eu, dacă ajungi să crezi că îl vei schimba pe celălalt, nu este persoană potrivită pentru tine”, a adăugat vedeta.

Ce spunea Catrinel Sandu despre despre divorțul de primul soț

Catrinel Sandu a povestit, în urmă cu ceva timp, despre perioada dificilă prin care a trecut odată cu divorțul pe primul său soț, Gabriel Trifu.

„Mi-a fost greu. Imaginează-ți că divorţezi într-o țară complet străină, în care nu cu­noști avocaţi, nu știi legile, te simți pierdut și simţi că ai mâinile legate. Uitându-mă acum în urmă, n-am nici cea mai vagă idee cum am reușit să le depășeșc pe toate! A fost cea mai grea perioadă din viața mea, dar mi-a dat multă putere și m-a schimbat”, spunea vedeta.

citește și...