Ce vilă superbă are Catrinel Sandu în America! ”Ne-am luat casa visurilor noastre”

01.06.2020, 09:52
Ce vilă superbă are Catrinel Sandu în America! ”Ne-am luat casa visurilor noastre”
Ce vilă superbă are Catrinel Sandu în America! ”Ne-am luat casa visurilor noastre”

Fosta vedetă de televiziune Catrinel Sandu le-a arătat fanilor ei din mediul online casa în care locuiește cu actualul său partener de viață, peste Ocean.

Catrinel Sandu și soțul ei, Steve, s-au fotografiat în fața noii lor case din complexul rezidențial TPC Prestancia, situat în Sarasota, Statele Unite ale Americii. Vila este evaluată la peste 200.000 de dolari, notează click.ro.


”Am reușit! Mulțumesc lui Dumnezeu, ne-am luat casa visurilor noastre”, a scris Catrinel Sandu în dreptul imaginilor cu reședința familiei.


”O casă de vis, într-un cartier superb, ca-n filmele americane!”, a spus și mama vedetei, Mia.

 

Și-a refăcut viața alături de un medic stomatolog

Catrinel Sandu a fost căsătorită cu fostul jucător de tenis Gabriel Trifu, împreună cu care are două fetițe, Sara și Lara. După divorțul de acesta, Catrinel Sandu și-a refăcut viața alături de Steve Schroeter, care este medic. stomatolog. Cei doi s-au căsătorit anul trecut. La rândul său, soțul lui Catrinel Sandu are doi băieți dintr-o căsnicie anterioară.

”A început întâi prin a le cuceri pe Sara şi pe Lara. Apoi pe părinţii mei. Apoi pe cei mai apropiaţi prieteni. Eu tot spuneam că oricum locuim împreună ca o familie, de ce ar fi nevoie să ne căsătorim? Tu ai mai fost însurat înainte, eu am mai fost căsătorită. Ştim ce înseamnă un mariaj…”, explica Catrinel Sandu despre cum a cucerit-o actualul partener de viață.

Ce spunea despre divorț

Catrinel Sandu a povestit, în urmă cu ceva timp, despre perioada dificilă prin care a trecut odată cu divorțul.

„Mi-a fost greu. Imaginează-ți că divorţezi într-o țară complet străină, în care nu cu­noști avocaţi, nu știi legile, te simți pierdut și simţi că ai mâinile legate. Uitându-mă acum în urmă, n-am nici cea mai vagă idee cum am reușit să le depășeșc pe toate! A fost cea mai grea perioadă din viața mea, dar mi-a dat multă putere și m-a schimbat”, spunea vedeta.

 

citește și...