Cum a convins-o Ilie Năstase pe Ioana Simion să nu mai divorțeze! ‘Atunci m-a făcut să plâng’

17.06.2020, 15:22
Cum a convins-o Ilie Năstase pe Ioana Simion să nu mai divorțeze! 'Atunci m-a făcut să plâng'
Cum a convins-o Ilie Năstase pe Ioana Simion să nu mai divorțeze! 'Atunci m-a făcut să plâng'

Ilie Năstase și Ioana Simion au surprins pe toată lumea când s-au căsătorit religios pe 6 iunie, deși femeie era hotărâtă să lase în urmă povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de fostul tenismen și să divorțeze.

La scurt timp de la eveniment, bruneta a publicat mai multe fotografii de la nuntă. Ioana Simion și-a retras cererea de divorț și a pășit la altar alături de cel care îi era soț în acte încă de anul trecut.

Ioana Simion a renunțat la divorț

Ilie Năstase și Ioana Simion au făcut nunta la Techirghiol, alături de familie și de prietenii apropiați. La mai bine de două săptămâni de la ziua cea mare, Ioana a povestit cum a convins-o fostul tenismen să îi mai dea o șansă. Aceasta a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima dată. Nași le-au fost Ciprian Marica și Ioana Marcu. 

‘Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și, în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele. Atunci m-a făcut să plâng. Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă. Și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile’, a mărturisit Ioana Simion.

De la ce s-au certat

Ioana Simion voia să divorțeze de Ilie Năstase din cauza violenței verbale la care era supusă de fostul jucător de tenis.

‘Ioana și Ilie nu mai sunt împreună. S-au despărțit de mai bine de două săptămâni. Nu s-au mai înțeles deloc în ultima perioadă, deși ea a tras foarte mult să salveze această căsnicie. I-a dat multe șanse lui Ilie, însă el nu și-a schimbat comportamentul. Se pare că se certau foarte des, iar el era agresiv verbal. Reproșuri, jigniri. Probabil că se putea ajunge la situații mai grave, așa că Ioana a decis să nu mai formeze un cuplu’, a spus o sursă apropiată cuplului, conform libertatea.ro.

citește și...