Ce spune Ilie Năstase despre nașul Ciprian Marica. ”Dacă a făcut în trecut niște treburi trebuie să rămână pătat de treaba asta?”

12.06.2020, 11:22
Ce spune Ilie Năstase despre nașul Ciprian Marica. ”Dacă  a făcut în trecut niște treburi trebuie să rămână pătat de treaba asta?”
Ce spune Ilie Năstase despre nașul Ciprian Marica. ”Dacă a făcut în trecut niște trebuiri trebuie să rămână pătat de treaba asta?”

Legendarul campion la tenis Ilie Năstase a sărit în apărarea fostului fotbalist Ciprian Marica, cel care i-a fost naș la cununia religioasă cu Ioana Simion.

Ciprian Marica s-a aflat de curând în centrul atenției, după ce jurnaliștii de la Ziar de Cluj au postat pe YouTube un filmuleț în care fostul fotbalist apare alături de amanta lui, într-un hotel. Clipul a fost realizat chiar de soțul înșelat și filmat în vara anului trecut, însă abia acum a fost făcut public.

Fostul mare campion la tenis Ilie Năstase a vorbit despre scandalul în care a fost implicat nașul său, Ciprian Marica, sărind în apărarea acestuia.

“Dacă Marica a făcut în trecut niste treburi să rămână pătat de treaba asta? Toată lumea greşeşte. Este omenesc. Nimeni nu este mai presus de greşeală. Nu înţeleg atâta răutate la opinia publică. Unii care omoară copii sau femei sunt mai puţin pedepsiţi! Aici e o problemă adevărată, dramatică şi tragică. Îi scot din puşcărie mai devreme pentru bună purtare! Şi ăia au omorât oameni”, a declarat Ilie Năstase, potrivit okmagazine.ro.

 

Cum au petrecut la nuntă

La cununia religioasă care a avut loc la începutul acestei luni, Ilie Năstase și Ioana Simion i-au avut nași pe fostul fotbalist Ciprian Marica și partenera lui de viață, Ioana.

Cununia religioasă a celor doi a avut loc la o mănăstire din Techirghiol, iar petrecerea s-a ținut la un restaurant de fițe de la malul mării, de la Caelia Beach, din Mamaia. Ciprian Marica administrează plaja Caelia din Mamaia, care are o suprafață de peste 10.000 de metri pătrați.

Ilie Năstase a povestit cum au petrecut.

„N-am făcut nimic deosebit. Am plecat de la biserică şi am mâncat la un restaurant. A fost simplu şi frumos. Aşa am vrut să o facem, mai puţină lume, fără publicitate. Aşa a vrut soţia mea. Ciprian Marica este un prieten foarte bun, am relaţii foarte bune cu el. Ne-am asociat la Academia mea, că să facă şi el fotbal.

Ioana a mea este foarte bună prietenă cu Ioana lui şi ne vedem foarte des. Suntem vecini la Mamaia. Ciprian este un băiat care-mi place foarte mult, un băiat care a muncit în fotbal şi face lucruri bune şi în afară de fotbal”, a spus fostul sportiv.

 

citește și...