Cum a cerut-o Jorge în căsătorie pe soția lui. ”A venit într-un moment de cumpănă. Noi tocmai ne decideam să ne despărțim”

04.06.2022, 13:17
Cum a cerut-o Jorge în căsătorie pe soția lui. ”A venit într-un moment de cumpănă. Noi tocmai ne decideam să ne despărțim”
Cum a cerut-o Jorge în căsătorie pe soția lui. ”A venit într-un moment de cumpănă. Noi tocmai ne decideam să ne despărțim”

Cântărețul Jorge, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit, într-un interviu, cum a cerut-o în căsătorie pe actuala sa parteneră de viață, Ramona. Cererea în căsătorie a venit într-un moment greu din relația lor.  ”A venit într-un moment de cumpănă. Noi tocmai ne decideam să ne despărțim”, a detaliat arrtistul.

Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie anul trecut, cei doi au devenit părinți de gemeni, un băiețel și o fetiță. Alina Laufer a născut prematur.

Jorge a făcut dezvăluiri din relația cu actuala sa parteneră de viață. Acesta și-a amintit despre momentul în care a cerut-o în căsătorie și a dat detalii în acest sens pentru revista Viva.

Cum a cerut-o Jorge în căsătorie pe soția lui. ”Și așa am cerut-o în căsătorie, în baie, pe jos”

”Cererea în căsătorie a venit într-un moment de cumpănă, pentru că era într-o seară, după 12 noaptea, fetele dormeau, și noi tocmai ne decideam să ne despărțim. Eram în baie, plângând amândoi, iar în momentul în care ea mi-a zis: „Gata, avem prea multe încercări, nu merge!”, eu i-am răspuns: „Decât să ne despărțim, nu mai bine ne căsătorim?”. Și așa am cerut-o în căsătorie, în baie, pe jos”, a povestit Jorge.

Artistul a explicat și cum este relația lor în prezent, după zece ani împreună: ”Relația este din ce în ce mai bună, ne-am sincronizat incredibil, ne înțelegem reciproc din priviri. Anul acesta e foarte important pentru noi, deoarece schimbăm prefixul, Ilinca a împlinit 20 de ani, eu fac 40, iar Ramona, în toamnă, 50 de ani – vrem să sărbătorim cu timp mai mult petrecut împreună, să mergem în vacanțe. Ca în orice cuplu, au mai fost hopuri. Fiecare relație are nevoie de experiențe ca să evolueze, iar noi am avut diferite momente mai dificile pe care am învățat să le depășim împreună, pentru că doar așa putem crește, iar noi suntem recunoscători pentru tot ce s-a întâmplat. Noroc că am avut curajul să le depășim”.

citește și...