Cum a cerut-o în căsătorie Andrei Aradits pe soția sa. ”Eram în bucătărie și îi bârfeam”

14.10.2021, 11:00
Cum a cerut-o în căsătorie Andrei Aradits pe soția sa. ”Eram în bucătărie și îi bârfeam”
Cum a cerut-o în căsătorie Andrei Aradits pe soția sa. ”Eram în bucătărie și îi bârfeam”

Actorul Andrei Aradits, în vârstă de 47 de ani, formează un cuplu cu Andreea de foarte mulți ani. Cei doi au împreună un băiat. Andrei Aradits a povestit cum a ajuns să o ceară în căsătorie pe cea care i-a devenit parteneră de viață. ”Eram în bucătărie și îi bârfeam”, a dezvăluit actorul într-un interviu.

Pe Andrei Aradits, telespectatorii îl știu din postura de fost jurat la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, dar și din serialul ”Vlad”, difuzat de Pro TV, unde actorul interpretează personajul negativ. În plan personal, Andrei Aradits este familist convins. Acesta este căsătorit cu Andreea. Cei doi, care au împreună un băiat – Eric,  au aniversat, în data de 3 iulie 2021, 17 ani de căsnicie. Despre partenera de viață a lui Andrei Aradits nu se știu foarte multe lucruri. Andreea Aradits este instructor de yoga.

Andrei Aradits a povestit, pentru revista Viva, cum a cerut-o în căsătorie pe cea care i-a devenit soție și cum au ajuns să facă nunta într-un loc cu totul atipic.

Cum a cerut-o în căsătorie Andrei Aradits pe soția sa. ”Ne minunam de ce fel de tămbălău sunt oamenii capabili la asemenea evenimente”

”Tocmai ce se căsătoreau niște cunoștințe. Eram în bucătărie și-i bârfeam. Ne minunam de ce fel de tămbălău sunt oamenii capabili la asemenea evenimente – restaurant, invitații, formație, rochie, flori, nași, meniu… tot haosul care preschimbă sensul profund al evenimentului dintr-o promisiune, un jurământ, într-o zdrăngăneală petrecăreață costisitoare, obositoare și vulgară. Și cred că eu am zis: „Ce tare ar fi să ne facem nunta… la Mac!”. Și ea s-a uitat la mine și a zis: „Hai!”. Era miercuri, sâmbătă ne-am căsătorit”, a declarat Andrei Aradits.

Întrebat cine a făcut primul pas la începutul relației dintere el și Andreea, Andrei Aradits a răspuns: ”Avem amintiri diferite în acest sens. Eu zic că ea, ea zice că eu. Eu zic că ea e cea care mi-a trimis primul sms cu apropo amoros, ea zice că eu o fredonam cu intenții dubioase prin biroul ei anterior sms-ului. Ceea ce e adevărat, dar la cum mă cunosc, aș fi putut s-o țin langa cu acest mod de curtat obscur până la un gest decisiv ani de zile, deci nu am un răspuns final. Încă se dezbate”.

 

citește și...