Declarația categorică a lui Andrei Aradits. ”Mie nu mi-ar fi plăcut să am o soție actriță”

19.10.2020, 16:04
Declarația categorică a lui Andrei Aradits. ”Mie nu mi-ar fi plăcut să am o soție actriță”
Declarația categorică a lui Andrei Aradits. ”Mie nu mi-ar fi plăcut să am o soție actriță”

Actorul Andrei Aradits a vorbit despre partenera de viață. Aceasta a mărturisit că nu i-ar fi plăcut ca soția sa să aibă aceeași profesie ca el.

Pe Andrei Aradits, telespectatorii îl știu din postura de fost jurat la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, dar și din serialul ”Vlad”, difuzat de Pro TV, unde actorul interpretează personajul negativ.

În plan personal, Andrei Aradits este familist convins. Acesta este căsătorit cu Andreea. Cei doi, care au împreună un băiat – Eric,  au aniversat, în data de 3 iulie 2020, 16 ani de căsnicie. Despre partenera de viață a lui Andei Aradits nu se știu foarte multe lucruri. Andreea Aradits este instructor de yoga. Andrei Aradits a mărturisit, într-un interviu pe care l-a acordat pentru publicația Formula AS, că nu i-ar fi plăcut ca soția sa să aibă aceeași meserie ca el.

Întrebat dacă a fost un avantaj în căsnicia sa faptul că soția sa, Andreea, nu este și ea actriță, Andrei Aradits a răspuns:

”Contraargumentul meu este că un actor, fie el bărbat sau femeie, are o personalitate „acută” şi „scandalagioasă”, prin natura profesiei. Or, partenerii dintr-un cuplu eu zic c-ar trebui să fie complementari, ca să reziste împreună. Un cuplu alcătuit din doi actori, deci din două personalităţi „acute” şi „scandalagioase”… mai greu poate să func­ţioneze.

E adevărat, dacă în cuplu „civilul” începe să ridice probleme de genul „de ce te-ai pupat cu aia?”, iar nu-i bine. Dar Andreea e destul de înţeleaptă şi mă şi cunoaşte destul de bine ca să nu deschidă discuţii de tipul ăsta. Şi mă şi înţelege când, fiind implicat într-un proiect, mi-e greu să vin acasă şi să-l las total deoparte.

Deci, până la urmă, într-un cuplu ceea ce contează nu e atât profesia, ci e partea umană, e comunicarea… Da’, oricum, să-ţi spun sincer, mie nu mi-ar fi plăcut să am o soţie actriţă. Mie nu-mi plac actorii şi, în contextul despre care discutăm, chiar nu-mi plac actriţele. (râde) Pe bune! Am văzut destule actriţe, ca să ştiu ce vorbesc”.

Ce spune Andrei Aradits despre fiul său


Andrei Aradist a făcut declarații și despre fiul său, Eric, care se pare că îi calcă pe urme. Acesta a jucat în scurt­metrajul „Excursie”, în regia lui Adrian Sitaru, şi, ală­turi de Marcel Iureş, în filmul „Octav”, în regia lui Serge Ioan Celibidachi.

”Dac-o să-mi cal­ce sau nu pe urme nu­mai Dumnezeu ştie, iar decizia îi va a­par­ţine. Că are ta­lent, pot să confirm: l-am văzut jucând şi l-am crezut. Are tră­să­tu­rile alea psiholo­gice native, care pot să facă dintr-un om un actor. Însă, repet, nu­mai el va hotărî pe ce drum o va apuca. Eu nu-mi doresc de­cât ca Eric să fie fe­ricit”, a comentat actorul.

citește și...