Cum a câștigat Maria Dragomiroiu primii bani. Cine a ajutat-o să se angajeze

12.06.2020, 13:13
Cum a câștigat Maria Dragomiroiu primii bani. Cine a ajutat-o să se angajeze
Cum a câștigat Maria Dragomiroiu primii bani. Cine a ajutat-o să se angajeze

Renumita interpretă de muzică populară Maria Dragomiroiu, în vârstă de 64 de ani, a povestit cum a câștigat primii bani și cine a fost cea care a ajutat-o să se angajeze.

Cântăreața de muzică populară Maria Dragomiroiu a făcut primii bani după ce a fost angajată să cânte la un restaurant din Capitală. Vedeta a dezvăluit că cea care a ajutat-o să se angajeze a fost interpreta de muzică populară Ileana Sărăroiu, care a fost și nașa ei.

”Îmi aduc aminte de nașa mea, Ileana Sărăroiu, pentru că ea ma ajutat să câștig primii bănuți. Datorită dânsei am reușit să mă angajez la primul restaurant din București. Au fost primii bănuți pe care i-am câștigat din muzică”, a declarat Maria Dragomiroiu la emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Maria Dragomiroiu a mărtuisit că a cântat gratis

Maria Dragomiroiu a dezvăluit că au existat perioade când a cântat gratis, dar a fost mulțumită că se afla pe scenă.

”Mi-am dorit foarte mult. Mi-am urmat visul (…) N-a venit deodată așa. Tinerii n-au răbdare. Eu am cântat ani de zile fără să iau bani, numai bucuria scenei, faptul că mă aplaua lumea era ceva fantastic…”, a mai spus artista.

Cu ce sumă a ieșit la pensie Maria Dragomiroiu

Anul trecut, cântăreața de muzică populară Maria Dragomiroiu a intrat în direct prin telefon la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, unde a vorbit, printre altele, și despre suma de bani pe care o primește la pensie.

După 40 de ani de muncă, artista încasează 1.200 de lei.

„Eu am ieşit la pensie de o lună de zile şi, după 40 de ani de muncă, am 1.200 lei. Cam cum aş putea să trăiesc eu? Eu, care am dăruit atâta bucurie oamenilor care îmi ascultă cântecele? Cum să trăiesc cu 1.200 de lei?”, a spus Maria Dragomiroiu.

citește și...