FOTO / Imaginea cu care Anda Adam a strâns peste 20.000 de like-uri. Știe cum să se facă remarcată!

07.08.2020, 13:30
FOTO / Imaginea cu care Anda Adam a strâns peste 20.000 de like-uri. Știe cum să se facă remarcată!
Imaginea cu care Anda Adam a strâns peste 20.000 de like-uri. Știe cum să se facă remarcată!

Cântăreața Anda Adam știe cum să înfierbânte imaginația fanilor ei de pe rețelele de socializare, deloc puțini la număr.

Anda Adam știe cum să se facă remarcată indiferent unde merge. Artista a captat imediat atenția fanilor ei din mediul online cu o fotografie în care își etalează trupul cu forme apetisante în costum de baie.

Aflată la mare, Anda Adam s-a fotografiat îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, de culoare mov, în timp ce se afla la duș.

Ipostaza în care s-a pozat vedeta a făcut deliciul prietenilor ei virtuai care au dat like după like.

Imaginea postată pe Instagram a adunat peste 20.000 de like-uri în numai câteva ore, dar și numeroase comentarii laudative la adresa cântăreței

Și-a aniversat ziua de naștere în izolare

Anda Adam și-a aniversat ziua de naștere în izolare. În data de 27 aprilie 2020, vedeta a împlinit 40 de ani.

Anda Adam și-ar fi dorit să facă petrecere de ziua sa de naștere, însă din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat țara noastră și a măsurilor de restricție impuse de autorități, acest lucru nu a mai fost posibil.

”Este primul an în care îmi propusesem să fac o mică petrecere. Nu m-am serbat în niciun an, pentru că de obicei această zi m-a prins pe scenă, la concerte. Și anul acesta am zis că fac petrecere, la un restaurant, să îmi invit câțiva prieteni. Nu mai am cum”, a povestit vedeta la vremea respectivă la o emisiune de televiziune.

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. În ceea ce privește viața personală, vedeta a avut o relație de lungă durată cu prezentatorul de televiziune Victor Slav. Din anul 205, Anda Adam este căsătorită cu Sorin Andrei, împreună cu care are o fetiță, Evelin.

citește și...