Cum a ajuns Viviana Sposub în televiziune și cât de greu i-a fost când a venit în București. ”Plângeam în fiecare zi”

11.12.2020, 15:50
Cum a ajuns Viviana Sposub în televiziune și cât de greu i-a fost când a venit în București. ”Plângeam în fiecare zi”
Cum a ajuns Viviana Sposub în televiziune și cât de greu i-a fost când a venit în București. ”Plângeam în fiecare zi”

Viviana Sposub a povestit cum a ajuns să lucreze în televiziune. Vedeta a explicat și cât de dificilă a fost perioada în care s-a mutat în Capitală.

Fosta concurentă de la ”Ferma” a povestit, pentru revista Viva, cum a ajuns să lucreze în televiziune. Co-prezentatoarea de la emisiunea ”Vorbește lumea” a vorbit despre începuturile carierei sale. ”Visul de a fi pe micile ecrane a fost în mintea și sufletul meu întotdeauna. Pentru asta m-am pregătit de mică! Nu cred că a existat în Botoșani vreun eveniment sau spectacol pe care să nu îl prezint sau la care să nu cânt. Asta știam cel mai bine să fac. Cu toate astea, mutarea în București a venit ca o schimbare a situației, însă nu pentru mult timp. Dacă în primul an de facultate m-am concentrat doar pe studii și nu am mai făcut nicio acțiune către pasiunea mea, în al doilea an de facultate am decis să fac ce îmi spune inima. Am urmat cursurile de televiziune și m-am perfecționat, iar prima oportunitate de a-mi începe cariera în televiziune nu a întârziat să apară”, a declarat actuala iubită a actorului George Burcea.

”Îmi aduc aminte perfect prima zi pe platoul de la „Vorbește lumea” pentru că a fost o zi extrem de importantă în cariera mea. Eu veneam din zona de știri, o zonă mai rigidă, care nu îmi oferea posibilitatea să-mi pun în evidență tinerețea și pasiunile. Și aveam foarte mari emoții pentru că simțeam că, prin acest proiect de suflet, pășesc într-un nou capitol din viața mea”, a adăugat Viviana Sposub.

Viviana Sposub, despre mutarea de la Botoșani la București

Viviana Sposub a explicat și cât de dificilă a fost pentru ea mutarea de la Boroșani la București.

Vedeta de televiziune a mărturisit că a plângea în fiecare zi.

”Plângeam în fiecare zi! Cam atât de greu mi-a fost când m-am mutat în București. Nu aveam pe nimeni, dar aveam un vis. Voiam să mă dezvolt și să muncesc pentru cariera mea. La început, plecam în fiecare weekend acasă, la Botoșani. Făceam vreo 8-9 ore cu trenul, însă nu conta! Voiam să îmi văd familia, prietenii și iubitul de-atunci. Asta era singura mea bucurie”, a spus Viviana Sposub pentru sursa mai sus-menționată.

 

citește și...