Cum a ajuns Mirela Vaida prezentatoare TV. ”Eu am venit la București la 20 de ani cu alte gânduri”

09.05.2022, 16:56
Cum a ajuns Mirela Vaida prezentatoare TV. ”Eu am venit la București la 20 de ani cu alte gânduri”
Cum a ajuns Mirela Vaida prezentatoare TV. ”Eu am venit la București la 20 de ani cu alte gânduri”

Mirela Vaida, în vârstă de 40 de ani, a povestit cum a ajuns să facă televiziune, deși, pe când avea 20 de ani, își dorea să urmeze cu totul altă carieră. ”Eu am venit la București la 20 de ani cu alte gânduri. Îmi doream să fiu avocat, era în vogă atunci să faci Facultatea de Drept”, a mărturisit vedeta de televiziune.

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Partenerul de viață al vedetei de televiziune este foarte discret și stă departe de lumina reflectoarelor.

Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena Stars, a povestit, pentru catine.ro, cum a ajuns să își facă o carieră în televiziune, deși se pregătea pentru o cu totul altă profesie, și anume avocat.

Cum a ajuns Mirela Vaida prezentatoare TV. ”Sunt genul de om care se lasă dus de destin”

”Nu m-am decis. Eu am venit la București la 20 de ani cu alte gânduri. Îmi doream să fiu avocat, era în vogă atunci să faci Facultatea de Drept. Am intrat la Iași la Universitatea Alexandru Ioan Cuza cu media 9.20 și la Litere cu 9.90. Cum am ajuns aici, nu mă întreba. Sunt genul de om care se lasă dus de destin. Mi s-a deschis acest drum și mi-am dat seama că poate e mai bine să merg pe ce se dă”, a explicat Mirela Vaida.

Despre experiențele prin care a trecut de-a lungul carierei în TV, în emisiunile live, vedeta a declarat: ”Mi s-au întâmplat de toate în direct. De la a cădea sunetul, la a cădea lumina, de la a pica generatorul, până la a fi pe punctul de a primi bolovani în cap. Cea mai mare provocare este să poți să rămâi tu după orice ți se întâmplă în direct. Pentru că eu am dus emisiunile mai departe și după ce a picat lumina și după ce omul a fost punctul de a da cu piatra și după ce mi-a leșinat o invitată în direct. Asta înseamnă direct. Directul înseamnă că tu habar nu ai ce te așteaptă în momentul în care intri în platou și spui Bună ziua. Cred că de fapt acest necunoscut și această nepredictibilitate sunt cele care ne țin în viață. Trebuie să ai pasiune mare ca să faci o emisiune în direct. Asta e cu adevărat viața de jurnalist”.

Întrebată ce părere are soțul său despre meseria ei, prezentatoarea TV a spus: ”Îi place foarte mult. El îmi spune să mă bucur pentru că ceea ce fac eu nu poate face toată lumea. Soțul meu este singurul care întotdeauna m-a împins de la spate și m-a încurajat. Asta înseamnă echipa. Să ne motivăm și să ne ajutăm unul pe celălalt”.

citește și...