Cum a reacționat fosta soție a lui Mihai Mitoșeru, după ce a aflat că actorul are o iubită

17.06.2020, 21:42
Cum a reacționat fosta soție a lui Mihai Mitoșeru, după ce a aflat că actorul are o iubită
Cum a reacționat fosta soție a lui Mihai Mitoșeru, după ce a aflat că actorul are o iubită

Mihai Mitoșeru și Noemi Dragomir au decis să o ia pe drumuri separate în octombrie 2019. Cei doi au divorțat după o relație de 13 ani, dintre care patru căsătoriți. Deși păreau unul dintre cele mai sudate cupluri din lumea mondenă, aceștia s-au despărțit la notar.

La vremea respectivă, prezentatorul de la Kanal D mărturisea că divorțul de Noemi a fost unul dureros. Imediat după ce au semnat actele de divorț,  Mihai Mitoșeru a fost invitat la emisiunea ‘Teo Show’, unde a izbucnit în lacrimi.

Mihai Mitoșeru a suferit după divorț

‘Ea are impresia că dacă ne-am despărțit e mai liniștită. E greu să fii singur. Au trecut patru luni de zile și am acceptat situația. Am sunat-o și am întrebat-o ce facem. Mi-a zis că este liniștită așa și că să lăsăm lucrurile așa. Am încercat. Eu am înțeles unde am greșit. Eu țipam, înjuram. Nu trebuia să fac atât de urât. Am greșit enorm. Chiar dacă nu o să mai fim împreună, am înțeles unde am greșit’, spunea el.

Acum, însă, la aproape un an de la separare, Mihai Mitoșeru pare că a lăsat în urmă iubirea pentru Noemi și a fost surprins în preajma altei femei. Acest lucru a agitat-o teribil pe fosta lui soție, Noemi, care ar vrea să se împace cu el.

Fosta soție îl vrea înapoi

Conform Spynews.ro, Mihai Mitoșeru a început o relație cu o tânără pe nume Denisa. Apropiații lui susțin că prezentatorul tv este îndrăgostit de aceasta și deja le-a prezentat-o prietenilor lui.

În schimb, Noemi a început să îl caute din nou, însă Mihai Mitoșeru este dispus să meargă mai departe alături de noua iubită. Pe de altă parte, Camelia Mitoșeru, a mărturisit că fiul ei nu vrea decât să o facă geloasă pe fosta lui parteneră. 

‘Nu știu ce a fost în mintea lui. Habar nu am. El a fost tot timpul supărat în sufletul lui, pentru că și el a considerat că a greșit. Și ea a greșit. Atunci când se despart doi oameni amândoi sunt vinovațiSunt șanse mari de împăcare. El a bravat, cum sunt bărbații… S-a afișat cu altcineva ca să o facă geloasă pe Noemi. Au greșit ei că nu au făcut un copil. A fost greșeala lor, dar veșnic a fost altceva’, a spus mama lui Mitoșeru, la Antena Stars.

citește și...