Cum a ajuns Mihai Mărgineanu să joace în serialul ”Las Fierbinți”. ”Prestațiile urmau a NU fi plătite”

28.02.2022, 16:31
Cum a ajuns Mihai Mărgineanu să joace în serialul ”Las Fierbinți”. ”Prestațiile urmau a NU fi plătite”
Cum a ajuns Mihai Mărgineanu să joace în serialul ”Las Fierbinți”. Prestațiile urmau a NU fi plătite”

Binecunoscutul artist Mihai Mărgineanu, în vârstă de 52 de ani, a dezvăluit cum a ajuns să joace în serialul de marte succes ”las Fierbinți”, difuzat de postul de televiziune Pro TV, unde dă viață personajului Ardiles. ”Prestațiile urmau a NU fi plătite. Dar, pentru că este un mare „dar, din echipa care mergea la drum, TOT GRATIS, făceau parte Bobo, Leonid, Rait, Tinca, Costi, Mălăele, așa că am zis imediat DA”, a povestit acesta.

Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Mihai Mărgineanu joacă și în serialul de mare succes ”Las Fierbinți”, unde interpretează rolul Ardiles.  În plan personal, Mihai Mărgineanu este căsătorit cu Andreea și are doi copii.

Artistul a povestit, pentru revista Viva, cum a ajuns să joace în serialul ”Las Fierbinți”, de la Pro TV.

Cum a ajuns Mihai Mărgineanu să joace în serialul ”Las Fierbinți”. ”Treaba mea era să asigur coloana muzicală și să apar în anumite momente cu o chitară în mână”

”Dragoș Buliga avea nevoie de muzica originală pentru pilotul pe care îl pregătea. M-a chemat la o întâlnire, pe care eu o credeam a fi una legată de bere și alte activități libere, și mi-a propus să fac muzica pentru proiectul la care se gândea. Proiect care nu avea susținere din partea niciunui „boss– „șef–„mai mare–„putere de decizie” din vreo televiziune, așa că prestațiile urmau a NU fi plătite. Dar, pentru că este un mare „dar, din echipa care mergea la drum, TOT GRATIS, făceau parte Bobo, Leonid, Rait, Tinca, Costi, Mălăele, așa că am zis imediat DA”, a detaliat Mihai Mărgineanu.

”Treaba mea era să asigur coloana muzicală și să apar în anumite momente cu o chitară în mână, să cânt live niște cântecele pe care le compuneam strict pentru momentele alea. Orice om normal are erecție intelectuală când aude așa ceva. Așa că am profitat de momentul creat și l-am rugat pe Dragoș să îmi regizeze un videoclip, cu aceeași echipă, pentru cântecul „Melci, scoici, raci”. Acesta urma să fie promo pentru un eventual spectacol pe care l-am putea lega cu filmul (care încă nu avea un nume). Un spectacol muzical! Zis și făcut! Peste un an, „Las Fierbinți” s-a lansat și a rupt audiențele, eu am lansat un disc nou cu „Zaritza” și am făcut un spectacol la Sala Palatului. La scurt timp, chitaristul ochelarist cu lentilă spartă a căpătat un nume și o activitate: Ardiles, hoțul satului!”, a completat artistul.

 

citește și...