Cum a ajuns Denise Rifai să facă televiziune. ”Eram în fața ASE-ului, plecam de la facultate”

14.09.2022, 11:36
Cum a ajuns Denise Rifai să facă televiziune. ”Eram în fața ASE-ului, plecam de la facultate”
Cum a ajuns Denise Rifai să facă televiziune

Vedeta de televiziune Denise Rifai a dezvăluit cum a decis să facă televiziune. Se întâmpla pe vremea când aceasta era încă la facultate. “Și bunica mea mă sună și eram în fața ASE-ului, plecam de la facultate și îmi zice: “Măi, mamă, s-a făcut o Școală de Televiziune! Te duci și tu să dai o probă?””, a povestit Denise Rifai.

Denise Rifai prezintă emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, la postul de televiziune Kanal D. De când a început emisiunea respectivă, Denise Rifai a avut  invitați din diverse domenii, de la politică la medicină și showbiz.

Denise Rifai a povestit, pentru revista Unica, cum a ajuns să urmeze Școala de Televiziune. Cea care a îndemnat-o să facă acest lucru a fost bunica sa. Se întâmpla pe vremea când denise Rifai avea 22 de ani.

Cum a ajuns Denise Rifai să facă televiziune. ”Profei de dicție i-a plăcut foarte mult vocea mea și a început excursia, această parte din viața mea atât de importantă: călătoria în radio și în televiziune”

 

“Aveam 22 de ani, terminasem ASE și eram masterandă la un program de Geopolitică și Relații Economice Internaționale la ASE și îmi luasem un pachet de cursuri de Cultură și Civilizație Maură în Spania, în Malaga”, a detaliat Denise Rifai pentru sursa mai sus-menționată.

“Și bunica mea mă sună și eram în fața ASE-ului, plecam de la facultate și îmi zice: “Măi, mamă, s-a făcut o Școală de Televiziune! Te duci și tu să dai o probă?”Bunica mea a avut un singur loc de muncă toată viața ei la Radio România Actualități, redactor de știri. Și m-am dus la Școala de Televiziune, acolo profei de dicție i-a plăcut foarte mult vocea mea și a început excursia, această parte din viața mea atât de importantă: călătoria în radio și în televiziune”, a adăugat aceasta.

citește și...