Din trecutul Corinei Caragea. A fost dansatoare la ”Surprize, surprize”, dar a stat doar trei luni

06.06.2020, 13:20
Din trecutul Corinei Caragea. A fost dansatoare la ”Surprize, surprize”, dar a stat doar trei luni

Corina Caragea, prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV, a debutat în televiziune ca dansatoare la emisiunea ”Surprize, surprize”, moderată de Andreea Marin la Televiziunea Română.

Puțină lume știe că vedeta TV Corina Caragea a făcut parte din corpul de balet de la emisiunea ”Surprize, surprize”, pe care Andreea Marin a prezentat-o ani de zile la TVR.

Corina Caragea a explicat cum a ajuns dansatoare la show-ul respectiv.

”Am fost la un casting, printre altele, pentru reclame și prezentări de modă, la care am cunoscut o fată care mergea aici. Mi s-a părut o portiță pe care o puteam deschide către televiziune, singură, căci alta nu cunoșteam. Aveam 19 ani, mă împărțeam cu greu între repetiții și cursurile celor două facultăți și am considerat că era o oportunitate de a trage cu ochiul în spatele scenei, în redacție sau echipa de producție a unui show uriaș.

Am stat numai trei luni. Când a apărut ocazia de a participa la un alt casting, pentru o redacție de știri, am făcut pasul următor și șefa mea de la acea vreme, Andreea Marin, m-a încurajat să merg în direcția studiilor mele”, a spus Corina Caragea pentru libertatea.ro.

Cum a ajuns prezentatoare

Corina Caragea a dezvăluit și cum a ajuns să prezinte știri la TV pe vremea când era studentă.

”Am urmat două facultăți deodată: Jurnalism și Publicitate, în ideea de a lucra în sfera comunicării, într-o redacție sau agenție de publicitate, nu neapărat TV. Cum era foarte greu să te angajezi undeva ca student, după luni de practică în diverse redacții în timpul facultății, am depus CV-ul pentru un post de prezentator de știri, după ce am văzut anunțul la TV, și am fost sunată. Au urmat luni de probe și triere, căci am fost 3.000 de candidați și, de acolo, știți povestea deja.

Îmi amintesc cum tata era întrebat cât a dat sau pe cine cunoaște în TV de a reușit să-mi obțină locul de muncă. Era greu de crezut într-o lume în care erau și cazuri de genul, că o fată simplă, care nu cunoaște pe absolut nimeni, nici măcar o secretară sau un paznic la o televiziune, să ajungă prezentator la o oră de maximă audiență”, a mai măturisit Corina Caragea.

citește și...