Ipostaza în care a fost surprins chef Sorin Bontea imediat după finala ”Asia Express”. Până și Răzvan Fodor a fost uluit!

25.04.2020, 09:39
Ipostaza în care a fost surprins chef Sorin Bontea imediat după finala ”Asia Express”. Până și Răzvan Fodor a fost uluit!

Răzvan Fodor a publicat o fotografie cu chef Sorin Bontea, care a fost surprins într-o ipostază neașteptată imediat după ce cei doi au căștigat finala show-ului ”Asa Express”.

Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, difuzată de postul de televiziune Antena 1. Cei doi, care au intrat în posesia unui premiul în valoare de 30.000 de euro, i-au învins în finala competiției pe Speak și Ștefania.

Răzvan Fodor a dat publicității o fotografie cu chef Sorin Bontea, așa cum a fost surprins acesta imediat după încheierea finalei de la ”Asia Express”. Acesta a adormit pe o canapea din holul hotelului, în timp ce Răzvan Fodor se dusese să ia două beri.

”La două ore după finală ne-am oprit în holul hotelului și m-am dus să fac rost de două beri. Sorin a zis că mă așteaptă în recepție. Când m-am întors, l-am găsit așa. ? #taticu ❤️ #razvanemor @chef.sorinbontea.official @asiaexpressromania”, a dezvăluit Răzvan Fodor.

”Dacă vă întrebați ce am făcut după finala Asia Express România… am adormit în holul hotelului ?”, a scris și chef Sorin Bontea în mediul online.

citește și...