Cum a ajuns Andreea Raicu în televiziune. ”M-am dus fără să știu ce o să se întâmple”

27.10.2020, 14:39
Cum a ajuns Andreea Raicu în televiziune. ”M-am dus fără să știu ce o să se întâmple”
Cum a ajuns Andreea Raicu în televiziune. ”M-am dus fără să știu ce o să se întâmple”

Andreea Raicu a explicat cum a ajuns să lucreze în televiziune, dar și care a fost motivul pentru care a decis să renunțe.

Andreea Raicu a fost invitată la emisiunea ”Nu există nu se poate” pe care Andreea Marin o moderează la TVR2. Fosta prezentatoare de la Prima TV și-a amintit de momentul în care a ajuns să lucreze în televiziune. ”Am intrat în televiziune în urmă cu 20 de ani și îmi amintesc că am fost prima dată la o probă și m-am dus fără să știu ce o să se întâmple. Era pentru o emisiune de dimineață. Am luat proba și următorii 20 de ani i-am petrecut în televiziune creând momente și amintiri extrem de frumoase. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să fac televiziune, nu mi-am imaginat să petrec atâția ani într-un loc, pentru că atunci când eram mică mi-am dorit să fiu psiholog. Dacă stau să-mi amintesc, unul dintre filmele mele preferate era „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, un film total nepotrivit pentru un copil, dar eram atât de fascinată să înțeleg ce se întâmplă cu oamenii…”, a spus Andreea Raicu, potrivit click.ro.

De-a lungul carierei sale în televiziune, Andreea Raicu a a moderat numeroase emisiuni TV, dar și reality show-uri de succes precum „Big Brother”, „Megastar” sau „Miss Fata de la țară”.

Andreea Raicu: ”Simțeam că lipsește ceva…”

Andreea Raicu a explicat că în ciuda celebrității și a faptului că avea tot ce își putea dori, a simțit totuși că îi lipsea ceva.

A decis să părăsească televiziunea și să încerce să se descopere pe sine.

„Aveam tot ce îmi doream și aveam, cumva, viața la care visa toată lumea, adică acele elemente pe care dacă le ai ți se garantează o viață fericită. Aveam o carieră strălucită, eram celebră, aveam o situație financiară care îmi permitea să fac orice, oricând, aveam relația care părea perfecta, aveam o casă în care stăteam și care-mi plăcea foarte mult, puteam să călătoresc și să-mi cumpăr tot ce îmi doream eu. Cumva, era viața din filme. Viața fără greșeală, dacă o priveai din exterior. Și cu toate astea, nu simțeam așa. Simțeam că lipsește ceva… Am facut multe ore de terapie, am citit foarte mult și tot nu înțelegeam ce lipsește. Și când te deschizi, viața îți aduce tot felul de oameni, tot felul de elemente și poți să gășești răspunsurile. Doar atunci când vrei…”, a mai spus vedeta, conform sursei citate.

citește și...