Andreea Berecleanu, profund marcată de moartea unui fost coleg. ”L-am avut producător sute de jurnale”

28.04.2020, 09:08
Andreea Berecleanu, profund marcată de moartea unui fost coleg. ”L-am avut producător sute de jurnale”
Andrea Berecleanu, profund marcată de moartea unui fost coleg. ”L-am avut producător sute de jurnale”

Andreea Berecleanu este profund marcată de moartea unui fost coleg de la Antena 1, cu care a lucrat mult timp la jurnalul de știri.

Este vorba despre Cristian Pavelescu, supranumit Zefi, care a fost producător la sute de jurnale de știri prezentate de Andreea berecleanu.

Vedeta a transmis un mesaj în care vorbește despre cel care i-a fost coleg.

”Astăzi s-a dus la Cer unul dintre cei mai talentați, modești și buni oameni, Cristian Pavelescu. L-am cunoscut în 2003, l-am avut producător sute de jurnale, aveam multe afinități. Nu ne lega doar o conversație despre job, aveam și alte discuții despre viață. Vedeam lucrurile la fel, nu-mi aduc aminte să ne fi contrazis profesional, era și greu să-i contești sau să-i corectezi știința și talentul. Ele veneau în primul rând din educație. I se spunea Zefi, de la celebrul cineast Franco Zeffirelli. Pentru că avea răbdarea, dorința și priceperea de a face o capodoperă din orice știre. Din punct de vedere vizual, își dorea să obțină maximum de emoție.

Ultima conversație avută a fost anul acesta, după un jurnal. Mi-am dat seama că eram pe aceeași lungime de undă, priveam la fel lucrurile. Simțeam unde s-a greșit în jurnal, unde putea fi mai bine sau unde a fost extraordinar. Și de multe ori făceam haz de necaz, zâmbeam complice. Nu am știut că avea o suferință, nu a vrut să o împărtășească pentru a nu deranja, a nu se victimiza.

Zefi a avut multă forță, forța binelui. Și așa va rămâne în amintirea mea, un om demn. Astăzi, la aflarea triștei vești, am vrut să văd ce a mai postat de curând pe pagină lui de fb. Și am dat de o imagine cu mine în regia de emisie. Ca un ultim dar din partea lui. S-a dus un om bun și drept. Dumnezeu să te odihnească în pace! ??”, a scris Andreea Berecleanu în mediul online.

Și Simona Gherghe a transmis un mesaj după moartea lui Cristian Pavelescu.

”Oare câți ani am lucrat împreună? 8,9? De fapt, dacă stau bine să mă gândesc, mai toată perioada mea la știri a fost legată de Zefi. Ani de zile, a fost producătorul jurnalelor pe care le-am prezentat. Un om bun, artist, de-o politețe rară. De câteva ore, de când am aflat că s-a stins, mă tot gândesc la Cristi Pavelescu, Zefi… și nu-mi vine să cred. Drum bun în lumina, Zefi! ?”, a spus vedeta TV.


La rândul lui, Mihai Gâdea a vorbit despre fostul său coleg, Cristian Pavelescu.

“Dragii mei, astăzi a fost o zi proastă! Astăzi noi ne-am pierdut un coleg, un om bun, un om talentat. Noi îi spuneam “Zeffirelli”. E greu să-i spunem la trecut – foarte greu!

Astăzi când am auzit, pur și simplu am crezut că m-a lovit un tren. Era un om minunat, un profesionist desăvârșit. E foarte greu, la finalul unei astfel de zile să vorbești despre un prieten, despre un coleg, care astăzi a plecat.

O despărțire foarte grea pentru noi toți și o despărțire foarte dureroasă! L-am cunoscut ca pe un om remarcabil, ca pe un profesionist desăvârșit, ca pe un om care își iubea cu multă pasiune meseria. Un om tare aparte, Cristian Pavelescu.

Dumnezeu să-l odihnească!”, a spus Mihai Gâdea, la finalul ediției de luni a emisiunii Sinteza zilei, potrivit Antena 3.

citește și...