Unde a ajuns Andreea Berecleanu să prezinte știri. ”Pentru câteva ediții, am acceptat propunerea de a le fi alături”

25.04.2020, 15:06
Unde a ajuns Andreea Berecleanu să prezinte știri. ”Pentru câteva ediții, am acceptat propunerea de a le fi alături”
Unde a ajuns Andreea berecleanu să prezinte știri. ”Pentu câteva ediții, am acceptat propunerea de a le fi alături”

Andreea Berecleanu și-a anunțat fanii unde prezintă știri. Este vorba despre un proiect online. Vedeta prezintă știrile pentru câteva ediții.

În urmă cu ceva timp, Andreea Berecleanu a anunțat că pleacă de la postul de televiziune Antena 1, acolo unde a prezntat ani la rând principalul jurnal de știri al postului. Locul ei la ”Observator” a fost luat de Alessandra Stoicescu.

Acum, Andreea Berecleanu și-a anunțat fanii că prezintă știrile online.

”Dragii mei,

Zilele trecute am avut o propunere din partea comunității myhive care însumează peste 4.500 de membri. Un jurnal de știri așa cum îl văd eu, de maximum 5 minute. Să fie desprins din actualitate, dar știrile să fie pozitive, atât cât să le bucure viața în această perioadă pe care o petrec muncind de acasă. Mulți dintre ei nu au mai mult de 35 de ani. Ca prezentator de știri atâția ani, m-am bucurat de audiența tuturor categoriilor de public. Și cu toate că anii au trecut și peste mine, am rămas în preferințele publicului din aceeași categorie de vârstă cu a mea și peste vârsta mea, dar și a publicului mai tânăr, pentru care sunt aspirațională. Rezultatele acestor studii m-au bucurat mereu, eu fiind dintotdeauna o susținătoarea a generațiilor mai tiner.

Așa că, pentru câteva ediții, am acceptat propunerea de a le fi alături. Eu, de acasă. Ei, la fel. Împărtășesc și pe pagina mea de Facebook acest prim jurnal, ținând cont de toate mesajele voastre extraordinare din ultimele săptămâni legate de “dorul” de a mă vedea prezentând știri. Este un gest de mulțumire din partea mea pentru toți cei care îmi scrieți zilnic pe paginile mele de socializare. Cu dragoste, Andreea ❤️”, le-a transmis vedeta prietenilor săi virtuali.

citește și...