Cum a ajuns Andreea Antonescu să fie hărțuită de un bărbat. ”A intrat într-o dimineață peste mine în casă, cu un cuțit”

08.09.2021, 17:09
Cum a ajuns Andreea Antonescu să fie hărțuită de un bărbat. ”A intrat într-o dimineață peste mine în casă, cu un cuțit”
Cum a ajuns Andreea Antonescu să fie hărțuită de un bărbat. ”A intrat într-o dimineață peste mine în casă, cu un cuțit”

Cântăreața Andreea Antonescu, în vârstă de 39 de ani, a făcut dezvăluiri din trecutul său. Aceasta a scos la iveală lucruri mai puțin știute despre ea. Artista a povestit că a fost hărțuită de un bărbat. ”A intrat într-o dimineață peste mine în casă, cu un cuțit”, a mărturisit fosta componentă a trupei Andre în cadrul unui podcast.

Andreea Antonescu a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută în urmă cu ani.

La începutul anilor 2000, când trupa Andre, din care făcea parte, era pe val, artista a fost hărțuită de un bărbat.

Cum a ajuns Andreea Antonescu să fie hărțuită de un bărbat. ”Ne amenința în ultimul hal”

Andreea Antonescu a dezvăluit că bărbatul care o hărțuia a ajuns chiar că îi intre în casă, cu un cuțit.

“Am avut probleme cu un nebun care a venit, mi-a dat foc la ușa de la intrare, mi-a dat foc la garaj, mi-a dat foc la mașină, îl amenința pe fratele meu, ne suna în fiecare seară la interfon. Ne amenința în ultimul hal. A intrat într-o dimineață peste mine în casă, cu un cuțit. Norocul meu a fost că era și fostul meu iubit în casă. M-am dus la poliție, m-am dus la știri, m-am dus peste tot, dar legile nu erau favorabile. Pe atunci se dădea o amendă pe care nebunu mi-o punea tot mie în poștă, să i-o plătesc. Într-un final am scăpat de el”, a detaliat Andreea Antonescu în cadrul unui podcast, conform protv.ro.

Andreea Antonescu e mama unei fetițe

Andreea Antonescu a fost căsătorită cu Traian Spak, împreună cu care are o fetiță, Sienna. Cântăreața este încă în acte soția lui Traian Spak, însă cei doi vor divorța la notar.

Întrebată într-un interviu dacă există vreo posibilitatea ca ea și Traian Spak să-și reia relația, Andreea Antonescu a răspuns: ”Niciodată să nu spui niciodată! Pe de altă parte, rațional vorbind, îți voi spune acum că nu există varianta asta, habar nu am, o să vedem ce ne rezervă viitorul! Dar, în general, sunt o persoană care dacă pornește pe un drum, merge până la capăt, indiferent de orice și nu îmi amintesc ca în această viață să fi ajuns din nou asupra unei hotărâri și să schimb direcția, nu”.

citește și...