Cum a ajuns Alexandra Dinu în televiziune. Fosta soție a lui Adrian Mutu și-a amintit de începuturi

16.11.2020, 13:26
Cum a ajuns Alexandra Dinu în televiziune. Fosta soție a lui Adrian Mutu și-a amintit de începuturi
Cum a ajuns Alexandra Dinu în televiziune. Fosta soție a lui Adrian Mutu și-a amintit de începuturi

Alexandra Dinu și-a amintit de începuturile carierei sale în televiziune. Aceasta a povestit cum a ajuns să prezinte o emisiune la postul TVR2.

Alexandra Dinu s-a lansat în televiziune în anul 1999 la postul public. La scurt timp, aceasta a început o carieră în actorie. În plan personal, Alexandra Dinu a fost căsătorită cu fotbalistul Adrian Mutu în perioada 2001-2003. Împreună cu Adrian Mutu, Alexandra Dinu are un fiu pe nume Mario, care azi are 18 ani. În prezent, Alexandra Dinu locuiește în Italia. Acum, Alexandra Dinu l-a înlocuit la ”Românii au talent” pe Mihai Petre, care revenise la show-ul de la Pro TV în anul 2018.

Despre începuturile sale în televiziune a povestit Alexandra Dinu într-un interviu pentru protv.ro. ”Primii pași în televiziune i-am făcut însă în 1999, când m-am dus singură la un casting și am fost aleasă din 300 de persoane, împreună cu alți tineri, să facem o emisiune pentru TVR2. Se numea Trupa DP2. Eram cu toții tineri, fără experiență, și am învățat totul din mers. Emisiunea era în direct, 4 ore pe zi, și aveam tot felul de invitați interesanți. În perioada respectivă am cunoscut tot ce însemna showbiz în România în acel moment.  Ulterior, am prezentat o emisiune la TVR1 cu Horia Brenciu și apoi am primit oferta de a prezența emisiunea ProMotor la PRO TV. Nu a durat mult, pentru că am ales să plec din România, urmându-mi familia pe care tocmai o intemeiasem”, și-a amintit Alexandra Dinu.

Ce spune Alexandra Dinu despre ”Românii au talent”

Alexandra Dinu a vorbit și despre noua postură în care poate fi văzută pe micile ecrane, și anume de jurat la emisiunea ”Românii au talent”, de la pro TV.

Vedeta a mărtrisit că a fost impresionată de modul în care a fost primită de colegii săi și de echipă.

„M-am bucurat să revin după mult timp acasă, în calitate de jurat al celui mai mare show de entertainment, Românii au talent, și să lucrez cu oameni talentați și profesioniști, pentru care am toată admirația și de la care am lucruri de învățat. Am fost plăcut surprinsă de primirea călduroasă. Sper că am reușit să țin pasul cu colegii mei, ei fiind deja veterani ai show-ului. M-am bucurat de disponibilitate și de sprijin din partea fiecăruia. Este mult mai greu decât se poate vedea pe sticlă, este o armată de oameni care nu se vede la televizor și care depune maxim de efort și de creativitate pentru realizarea produsului final. Țin să le mulțumesc și lor pentru tot sprijinul oferit”, a explicat Alexandra Dinu.

 

citește și...