Cum a aflat Vlăduța Lupău că este însărcinată. ”Nu m-a luat pe neprevăzute, deoarece noi tot încercam”

28.04.2022, 13:40
Cum a aflat Vlăduța Lupău că este însărcinată. ”Nu m-a luat pe neprevăzute, deoarece noi tot încercam”
Cum a aflat Vlăduța Lupău că este însărcinată. ”Nu m-a luat pe neprevăzute, deoarece noi tot încercam”

Cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău, în vârstă de 31 de ani, se pregătește să devină mamă pentru prima oară. Artista a dezvăluit cum a fost momentul când a aflat că este însărciunată și cum l-qa anunțat pe partenerul ei de viață. ”Nu m-a luat pe neprevăzute, deoarece noi tot încercam”, a spus aceasta.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste din muzica populară. Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu au putut organiza nunta așa cum și-ar fi dorit.

În luna martie a acestui an, Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil. Artista se află în cea de-a cincea lună de sarcină. Interpreta de muzică populară a dezvăluit sexul bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume. Cântăreața va avea un băiețel. Vlăduța Lupău a povestit, pentru revista Viva, cum a aflat că este însărcinată și cum i-a dat vestea partenerului său de viață.

Cum a aflat Vlăduța Lupău că este însărcinată. ”I-am trimis analiza lui Adi, care s-a bucurat enorm”

”Momentul acesta fain a fost când eram într-un vârf de munte și filmam un cântec de Crăciun… Am aflat prin primirea unui rezultat la o analiză! Nu m-a luat pe neprevăzute, deoarece noi tot încercam… așa că așteptam cu nerăbdare această veste. Sigur, imediat i-am trimis analiza lui Adi, care s-a bucurat enorm și replica lui a fost: „În momentul ăsta urci în mașină și vii acasă! Nu mai stai nicio clipă în frig” – cum vă ziceam, filmam un cântec de Crăciun, logic, în ditamai zăpada și frigul”, a explicat Vlăduța Lupău.


Aceasta a vorbit și despre problemele cu care se confruntă în sarcină: ”Se zice că al doilea trimestru e cel mai frumos și confirm și eu acest lucru. La început, ești super stresată să treci peste primele trei luni, care se știe că sunt critice, aștepți rezultatul la câteva (multe) analize… Aștepți să vezi cum se acomodează corpul tău cu noua schimbare. Sunt multe semne de frică și de întrebare în prima parte. De care, slavă Domnului!, am trecut cu bine. Am avut câteva probleme pe care majoritatea femeilor le au, și anume o mică trombofilie (o boală de sânge), și din acel motiv am urmat un tratament perfuzabil pe o anumită perioadă, ca să mă asigur că fac tot ceea ce depinde de mine, ca să fie bine pentru sarcină. În rest, am mâncat de toate , după cum se poate observa azi pe mine (kilograme în plus), deși aveam doar stări de arsură la stomac!”.

citește și...