Cum a aflat mama Laurei Stoica de moartea artistei. ”Eu îi ziceam că e la spectacol, să o sune mai târziu”

10.03.2021, 16:42
Cum a aflat mama Laurei Stoica de moartea artistei. ”Eu îi ziceam că e la spectacol, să o sune mai târziu”
Cum a aflat mama Laurei Stoica de moartea artistei. ”Eu îi ziceam că e la spectacol, să o sune mai târziu”

Mama regretatei artiste Laura Stoica a dezvăluit cum a aflat că fiica sa a încetat din viață.

Laura Stoica, pe numele său real Adriana-Laurenția Stoica, s-a născut pe 10 octombrie 1967 și a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, considerată drept cea mai importantă solistă rock din țara noastră.

În seara de 9 martie 2006, Laura Stoica se întorcea la Bucureşti, după un concert susţinut în Urziceni. Înainte de localitatea Sineşti, o maşină a intrat pe contrasens şi a lovit în plin autoturismul în care se afla Laura Stoica şi logodnicul ei, Cristian Mărgescu. Impactul a fost extrem de violent, maşina fiind proiectată 20 de metri pe câmp. Într-o secundă, s-au stins trei vieţi, Laura Stoica fiind atunci însărcinată.

Anul acesta, pe 9 martie, s-au împlinit 15 ani de la moartea îndrăgitei cântărețe. Mama Laurei Stoica, Elena, și-a amintit de teribila zi în care fiica sa a încetat din viață.

Cum a aflat mama Laurei Stoica de moartea artistei. ”Neștiind nimic, le spuneam că e bine”

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, mama Laurei Stoica a declarat că a fost sunată de numeroase persoane în seara fatidică, ce o întrebau ce face Laura, fără să îi spună nimic altceva. Cea care a anunțat-o despre moartea Laurei a fost nora ei, stabilită în Anglia.

„Au fost câteva persoane care m-au sunat, întrebându-mă ce fac și ce face Laura. Neștiind nimic le spuneam că e bine. Chiar una dintre persoane era o prietenă din București cu care trebuia să se întâlnească Laura în seara aia. Când a văzut că nu știu nimic îmi spunea că o sună și că nu răspunde. Eu îi ziceam că e la spectacol, să o sune mai târziu. Dacă aflați ceva îmi spuneți și mie, mi-a spus ea. Până când m-a sunat și sora mea, nu mi-a spus nimic. M-au sunat copiii din Anglia, nora mea. M-a întrebat dacă e adevărat și am spus ce să fie adevărat. Iar atunci am aflat. Mi-aduc aminte de multe ori, sunt triste. Dar așa a vrut Dumnezeu”, a spus mama Laurei Stoica.

„Știu că a fost o perioadă când încă mă mai întrebam cum s-a întâmplat. Ce a simțit ea, pentru că era o fire foarte sensibilă. Și am aflat ulterior că nu a apucat să își dea seama de tragedie și că s-a sfârșit repede. Așa a vrut Dumnezeu să își găsească perechea potrivită, de a simți bucuria că va fi mamă. Mă tot întreba mereu că ea nu simte nimic, că nu are niciun simptom. Discutam pe tema asta și bineînțeles că ne bucuram că o să fie frumos, dar dacă Dumnezeu a vrut să se termine totul atunci…”, a mai declarat aceasta.

citește și...