Cum a aflat Cristian Boureanu că Borcea îi făcea avansuri Valentinei Pelinel. „Pe ea am iertat-o”

13.06.2022, 13:07

Cristian Boureanu a făcut declarații despre relația cu Valentina Pelinel și începutul relației fostei soții cu Cristi Borcea. Fostul politician spune că a avertizat-o la vremea respectivă să aibă grijă. Boureanu a mai spus că a iertat-o pe Valentina pentru triunghiul amoros. ”Pe plajă în prima zi, îmi aduc aminte că i-am spus Valentinei, m-am uitat la ea și i-am zis: «Vezi că ăsta vrea să te… și nevastă-sa se dă la mine»”, a declarat Cristian Boureanu.

Cristian Boureanu a participat în cadrul podcastului găzduit de Cătălin Măruță, după 8 ani în care nu a mai oferit presei niciun interviu. Fostul politician a vorbit despre cum a aflat că prima soție l-a înșelat cu nașul de cununie, dar și despre infidelitatea fostei soții, Valentina Pelinel.

Cristian Boureanu și Valentina Pelinel au fost căsătoriți, dar în anul 2014 au divorțat. Fostul politician a dezvăluit că și-a dat seama că Borcea a pus ochii pe Valentina într-o vacanță. Cristian Boureanu era cu Valentina Pelinel, iar Cristi Borcea cu Alina Vidican.

Cum a aflat Cristian Boureanu că a fost înșelat de Valentina Pelinel

„Pe Valentina? Cum să nu! Până la urmă toți greșim. Pe Valentina am iertat-o. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că ei de prin 2011, mai târziu, au început să aibă o relație. Nu știu exact de când, nu m-a mai interesat.

Pe plajă în prima zi, îmi aduc aminte că i-am spus Valentinei, m-am uitat la ea și i-am zis: «Vezi că ăsta vrea să te… și nevastă-sa se dă la mine». A zis: Nu există, ești tâmpit, că ești prost că nu știu. Femeia alege, poți să te dai peste cap, noi facem pe cocoșii, ne încordăm, ea a ales de mult. După aia e un joc pe care îl facem, mai mult sau mai puțin”, a declarat Cristian Boureanu la podcastul lui Cătălin Măruță.

”Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule”

Recent, Cristi Borcea a povestit despre cum și-a înșelat soția cu Valentina Pelinel.

„Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu.

Doi la mână, ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut. A fost o femeie care a luptat foarte mult, iar în momentul în care am intrat la pușcărie i-am zis că are apartament la New York, de ce să stea în România, la 29 de ani și atunci mi-a zis că nu poate trăi fără mine și rămâne în țară. De fiecare dată când m-am căsătorit am zis că acolo rămân toată viața. Tentațiile au fost mari. Eu am vrut să rămân tot timpul și cu Mihaela, și cu Alina, dar toate drumurile au dus la Valentina. Nu am avut probleme în cele două căsnicii. Eu am fost cel care nu a fost cuminte. Au știut și de la început, că nu m-au luat de la bibliotecă”, a declarat Cristi Borcea în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D.

citește și...