Cum a aflat Bianca Brad că are cancer. ”M-am trezit din somn cu dureri infernale la sânul drept”

29.10.2021, 16:27
Cum a aflat Bianca Brad că are cancer. ”M-am trezit din somn cu dureri infernale la sânul drept”
Cum a aflat Bianca Brad că are cancer. ”M-am trezit din somn cu dureri infernale la sânul drept”

Actrița Bianca Brad, în vârstă de 53 de ani, a dat detalii neștiute despre boala cumplită cu care a fost diagnosticată în urmă cu câțiva ani, mai exact în anul 2015. Vedeta s-a luptat cu cancerul. ”M-am trezit din somn cu dureri infernale la sânul drept”, a mărturisit Bianca Brad în cadrul unui interviu despre momentul în care a aflat că are probleme de sănătate.

În urmă cu șase ani, în anul 2015, actrița Bianca Brad a fost diagonsticată cu o boală cruntă – cancer la sân. Despre cum a aflat că are cancer și despre lupta cu boala a dat Bianca Brad detalii într-un interviu pentru okmagazine.ro.

”În primul rând, a fost greşeala mea că nu m-am dus la niciun control, şi nici nu mă palpam cu atenţie. Şi, brusc, într-o noapte din mai 2015, m-am trezit din somn cu dureri infernale la sânul drept. Aveam senzaţia că, din interior spre exterior, mă străpungeau cuţite, săgeţi, ace, aveam nişte dureri crunte. Nemaiputând să dorm, am început să caut pe internet de la ce ar putea fi şi ce aş putea să fac. Şi am descoperit că acest tip de cancer nu dă dureri, decât dacă ajunge în fază terminală. Dar nu înţelegeam cum e posibil, pentru că nu se vedea nimic, nu am avut simptome…”, a povestit Bianca Brad.

Cum a aflat Bianca Brad că are cancer. S-a operat după șase ani

Actrița a decis să se opereze abia după șase ani: ”De două ori m-am dus să mă operez, dar abia a treia oară am făcut-o, în aprilie 2021, şi, postoperator, am ales cel mai scurt protocol de radioterapie. Multă lume nu înţelege de ce am amânat acest moment… Am hotărât să nu sufăr precum femeile care s-au supus chimioterapiei şi au murit. În afară de asta, calitatea vieţii scade foarte mult din cauza efectelor chimioterapiei. Şi am spus că, decât să mă vadă Luca aşa, să nu mă pot ocupa de el şi să nici nu ştiu dacă şi cât voi supravieţui, am preferat să încerc să-mi prelungesc viaţa cât mai mult fără această otravă”.

”Am urmat un tratament hormonal foarte dur. Făceam câte o injecţie în burtă o dată pe lună, care era foarte dureroasă şi pe care mi-o făceam singură, ca să nu afle nimeni, şi luam nişte pastile, despre care am citit că, în timp, pot provoca un cancer de endometru. Aşa că, după 9 luni, am întrerupt tratamentul. Între timp, luam suplimente, făceam perfuzii, mi-am schimbat total alimentaţia, am evitat orice aliment care putea fi inflamator, am ţinut şi post negru… Iniţial, beam doar sucuri verzi şi mâncam salate, dar când am ajuns la 46 de kilograme, m-am repliat, însă n-am mai pus gura pe zahăr, pe carne”, a mai spus vedeta.

 

Cine este Bianca Brad

Bianca Brad este o cunoscută actriță din România. În anul 1990 a fost Miss România. A jucat în filme precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985), „Zâmbet de Soare” (1987), „Duminică în familie” (1987), „Domnișoara Aurica” (1998) și multe altele. Bianca Brad este mama unui băiat, Luca. Actrița a mai avut o fetiță, Emma. Cu doar câteva zile înainte să nască, vedeta a aflat că micuța sa i-a murit în pântece, din cauza unei malformații la inimă. Puțină lume își amintește că Bianca Brad a fost plecată pentru o perioadă din România, imediat după Revoluția din 1989. Aceasta a mărturisit, pentru life.ro, că a decis să plece în Germania la acea vreme pentru că era foarte îndrăgostită.

”M-am mutat în Germania, în 1992, fără să știu nimic din limba germană. De fapt știam doar trei cuvinte dintr-o piesă celebră atunci: „Eins, zwei, Polizei!”. Eram actriță la acel moment, în România și munceam enorm: făceam televiziune, radio, jucam, pozam. Nu știu ce nu făceam atunci. Eram pe val.Doar că m-am îndrăgostit de un băiat din Germania, care venise să facă studii de stomatologie aici și am plecat cu el. I-am ignorat pe toți cei care m-au întrebat cu îngrijorare dacă realizez ce urmează să fac, că dau cu piciorul la carieră. Însă eu aveam convingerea că familia era mai importantă, dragostea la fel, așa că am lăsat tot fără nicio remușcare”, a dezvăluit Bianca Brad.

citește și...