Drama prin care a trecut Bianca Brad. “În urmă cu 6 ani am fost diagnosticată cu cancer la sân”

28.09.2021, 16:59
Drama prin care a trecut Bianca Brad. “În urmă cu 6 ani am fost diagnosticată cu cancer la sân”
Drama prin care a trecut Bianca Brad. “În urmă cu 6 ani am fost diagnosticată cu cancer la sân”

Actrița Bianca Brad, în vârstă de 53 de ani,a trecut prin momente extreem de dificile în urmă cu câțiva ani. Aceasta a făcut dezvăluiri cutremurătoare la o emisiune de televiziune. “În urmă cu 6 ani am fost diagnosticată cu cancer la sân”, a mărturisit Bianca Brad la emisiunea moderată de Cristi Brancu la Prima TV.

În urmă cu șase ani, actrița Bianca Brad a fost diagonsticată cu o bolă cruntă – cancer la sân. Artista a vorbit despre acea perioadă din viața ei la emisiunea ”Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

“În urmă cu 6 ani am fost diagnosticată cu cancer la sân, în 2015. A fost un șoc mare”, a spus aceasta.

Drama prin care a trecut Bianca Brad. ”6 ani de zile nu am spus nimic”

”Inițial am vrut să fac tratamentul convențional dar în urmă unei întâmplări, m-am răzgândit și am mers cu medicina alternativă! 6 ani de zile nu am spus nimic pentru că am vrut să o protejez pe mama mea, care a aflat azi, chiar înainte să vin aici, la acest eveniment! 6 ani de zile am fost pe terapii, am trecut prin perfuzii peste perfuzii, milioane de bani, milioane de suplimente, totul făcut în tăcere… am fost singură! De câte ori am crezut că nu mai pot, m-am rugat!”, a mărturusit Bianca Brad, notează click.ro.

„Am fost operată pe 8 aprilie cu reconstrucție imediată. Acum sunt foarte bine. Nu mă mai interesează ce spune lumea, că o să revină cancerul. Important e să lași frica în voia lui Dumnezeu. Dacă crezi în Dumnezeu, frica nu are loc. Încercările ne sunt date în viață spre binele nostru. Și eu am fost revoltată. Întâi am zis că mi-a luat fetița. În 2013 am avut alt șoc, de la care mi s-a tras această boală. Dar am reușit s-o înving numai cu ajutorul lui Dumnezeu”, a completat vedeta.

Cine este Bianca Brad

Bianca Brad este o cunoscută actriță din România. În anul 1990 a fost Miss România. A jucat în filme precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985), „Zâmbet de Soare” (1987), „Duminică în familie” (1987), „Domnișoara Aurica” (1998) și multe altele. Bianca Brad este mama unui băiat, Luca. Actrița a mai avut o fetiță, Emma. Cu doar câteva zile înainte să nască, vedeta a aflat că micuța sa i-a murit în pântece, din cauza unei malformații la inimă. Puțină lume își amintește că Bianca Brad a fost plecată pentru o perioadă din România, imediat după Revoluția din 1989. Aceasta a mărturisit, pentru life.ro, că a decis să plece în Germania la acea vreme pentru că era foarte îndrăgostită.

”M-am mutat în Germania, în 1992, fără să știu nimic din limba germană. De fapt știam doar trei cuvinte dintr-o piesă celebră atunci: „Eins, zwei, Polizei!”. Eram actriță la acel moment, în România și munceam enorm: făceam televiziune, radio, jucam, pozam. Nu știu ce nu făceam atunci. Eram pe val.Doar că m-am îndrăgostit de un băiat din Germania, care venise să facă studii de stomatologie aici și am plecat cu el. I-am ignorat pe toți cei care m-au întrebat cu îngrijorare dacă realizez ce urmează să fac, că dau cu piciorul la carieră. Însă eu aveam convingerea că familia era mai importantă, dragostea la fel, așa că am lăsat tot fără nicio remușcare”, a dezvăluit Bianca Brad.

citește și...