Bianca Brad și-a aniversat fiul. Luca a împlinit 16 ani

13.07.2021, 17:04
Bianca Brad și-a aniversat fiul. Luca a împlinit 16 ani
Bianca Brad și-a aniversat fiul. Luca a împlinit 16 ani

Actrița Bianca Brad are toate motivele de mândrie. Este mama unui băiat adolescent, pe care l-a aniversat zilele acestea. Luca, fiiul celei care în urmă cu ani a fost Miss România, a împlinit 16 ani. Cu această ocazie, vedeta i-a făcut fiului ei urări în mediul online, acolo unde a postat un mesaj extraordinar de frumos.

Bianca Brad  are un băiat care se numește Luca și care tocmai ce a împlinit 16 ani.

Pe contul său de socializare, vedeta a postat o fotografie în care apare alături de băiatul ei. Imaginea este însoțită de un mesaj emoționant.

Bianca Brad și-a aniversat fiul.  ”Îi sunt recunoscătoare Lui Dumnezeu că mi l-a dăruit”

”În urmă cu 16 ani, când a venit pe lume, devenind centrul universului meu, era cât antebrațul meu, ușor ca un fulg, iar trăsăturile feței îi erau foarte delicate… parcă desenate cu penița…? Acum, abia dacă îl mai cuprind cu brațul pe după umeri, este mai înalt și mai greu decât mine…dar delicatețea trăsăturilor feței, a rămas…fiind dublată, între timp, și de o delicatețe aparte a sufletului lui mare, bun și frumos, dar și puternic și curajos…”, a scris Bianca Brad în mediul online de ziua de naștere a fiului ei.

”Și oriunde va pleca în lumea asta largă, va rămâne centrul universului meu…? Îi sunt recunoscătoare Lui Dumnezeu că mi l-a dăruit și îi iubesc pe amândoi, până la stele și mult, mult, muuuuult dincolo de ele…? La Mulți Ani, binecuvântați cu sănătate, iubire, înțelepciune, armonie, frumos și bucurii, pui iubit! ?? Să fii și să răspândești Lumină…☀️”, a completat actrița.

Cine este Bianca Brad

Bianca Brad, în vârstă de 53 de ani, este o cunoscută actriță din România. În anul 1990 a fost Miss România. A jucat în filme precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985), „Zâmbet de Soare” (1987), „Duminică în familie” (1987), „Domnișoara Aurica” (1998) și multe altele. Bianca Brad este mama unui băiat, Luca. Actrița a mai avut o fetiță, Emma. Cu doar câteva zile înainte să nască, vedeta a aflat că micuța sa i-a murit în pântece, din cauza unei malformații la inimă. Puțină lume își amintește că Bianca Brad a fost plecată pentru o perioadă din România, imediat după Revoluția din 1989. Aceasta a mărturisit, pentru life.ro, că a decis să plece în Germania la acea vreme pentru că era foarte îndrăgostită.

”M-am mutat în Germania, în 1992, fără să știu nimic din limba germană. De fapt știam doar trei cuvinte dintr-o piesă celebră atunci: „Eins, zwei, Polizei!”. Eram actriță la acel moment, în România și munceam enorm: făceam televiziune, radio, jucam, pozam. Nu știu ce nu făceam atunci. Eram pe val.Doar că m-am îndrăgostit de un băiat din Germania, care venise să facă studii de stomatologie aici și am plecat cu el. I-am ignorat pe toți cei care m-au întrebat cu îngrijorare dacă realizez ce urmează să fac, că dau cu piciorul la carieră. Însă eu aveam convingerea că familia era mai importantă, dragostea la fel, așa că am lăsat tot fără nicio remușcare”, a dezvăluit Bianca Brad.

citește și...