Cum a aflat Andreea Ibacka că este însărcinată a doua oară. Cum a reacționat soțul ei, Cabral

28.05.2021, 12:24
Cum a aflat Andreea Ibacka că este însărcinată a doua oară. Cum a reacționat soțul ei, Cabral
Cum a aflat Andreea Ibacka că este însărcinată a doua oară. Cum a reacționat soțul ei, Cabral

Actrița Andrea Ibacka a dezvăluit cum a aflat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Actrița Andreea Ibacka este însărcinată cu cel de-al doilea copilCabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.  Andreea Ibacka a dezvăluit, pentru a1.ro, cum a aflat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil și cum a reacționat soțul ei, Cabral. „Într-o sâmbătă dimineața, am simțit eu niște fluturi în stomac foarte prezenți, care m-au și trezit din somn, de altfel. (…) Deși era destul de devreme să preconizez ceva, totuși l-am anunțat pe Cabral, știi, eu bănuiesc că aș putea fi însărcinată…”, a spus vedeta. „Inițial, el s-a amuzat, a zis: ‘Bine, bine, lasă că ție când îți întârzie două ore, tu ai toate simptomele și ai mai fost însărcinată de nu știu câte ori’, asta s-a întâmplat înainte de Namiko, de data asta aveam o referință pe bune… Și zic OK, ieșim la plimbare, era weekend, ne petrecem toată ziua împreună”, a adăugat ea.


„Ne oprim la un moment dat la o terasă să luăm prânzul cu Namiko și cu unul dintre amicii soțului meu. Mă duc până la baie să mă spăl pe mâini și zic ȘI DACĂ, TOTUȘI… (…) Îmi fac testul, îl bag cuminte în geantă și mă întorc la masă de la terasă pentru că scria să aștepți, pentru interpretare, cinci minute”, a mai povestit Andreea Ibacka. ”Trecuseră 45 de minute, nu cinci, deschid geanta… Am rămas de-a dreptul șocată. Liniile, toate, erau roz, dar toate! (…)”, a încheiat actrița.

Cabral: ”Fata cea mare e supărată pe mine”

La o emisiune de rteleviziune, Cabral a afirmat că fiica sa cea mare, Inoke, știe că urmează să devină din nou tătic, dar nu vorbește cu el. „Fata cea mare e supărată pe mine, are 19 ani. Nu comunică cu mine. Știe că voi deveni iar tătic, a aflat. Nu a avut nici o reacție însă, ea e în perioada aceea dificilă. Așteptăm!”, a spus Cabral, citat de click.ro.

Despre fiica lui cea mică, Namiko, prezentatorul TV a spus: „Namiko e nerăbdătoare, întreabă în fiecare dimineață când vine copilul. I-a dat și nume, dacă e fată Petunia, dacă e băiețel e Taz”.

Cabral este în culmea fericirii că va deveni din nou tătic: „Mi-a venit să urlu când am aflat că voi fi iar tătic, eram la o terasă și nu putem să țip. Eu cred că cu asta rămânem în viață, cu copiii. Nu cu case, mașini. Nu ne-a intersat până acum sexul copilului, de aceea nu am aflat. Probabil că o să ne intereseze la un moment dat. Eu sunt obișnuit cu fetele, așa că mi-aș dori să fie tot fată. Ce-o fi, sănătos să fie! Dar mi-e teamă de necunoscut. Văd și eu băieții prin parc cum se manifestă. Mi s-a spus că e foarte agitat bebelușul, face scandal mare acolo înauntru. Andreea are o aplicație care îi arată cât de mare e bebelușul din burtică. Acum e cât un ou”.

 

 

citește și...