Culiță Sterp a ajuns acasă, la iubita însărcinată. ”Aici e premiul Survivor, la ea în burtă”

02.06.2021, 11:26
Culiță Sterp a ajuns acasă, la iubita însărcinată. ”Aici e premiul Survivor, la ea în burtă”
Culiță Sterp a ajuns acasă, la iubita însărcinată. ”Aici e premiul Survivor, la ea în burtă”

Culiță Sterp este mai fericit ca niciodată, după ce a ajuns acasă, alături de iubita sa însărcinată.

Culiță Sterp a fost unul dintre concurenții care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”. Acesta a fost descalificat din competiție, după ce a mărturisit că nu mai vrea să participe la concurs pentru că își dorea enorm de mult să fie alături de iubita sa, Daniela Iliescu, care este însărcinată și urmează să nască în curând.

Acum, Culiță Sterp este mai fericit ca niciodată. A ajuns acasă, alături de iubita sa, Daniela.

Culiță Sterp: ”Mama și-a dorit să vin cu trofeul acasă, dar a recunoscut și ea că trofeul meu e copilul”

Aflat la Hațeg, alături de iubita sa însărcinată, Culiță Sterp a intrat în direct prin Skype la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, unde a făcut declarații.

“Este cea mai grea perioadă din viața mea. Eu, când am plecat la Survivor, am crezut că nu voi rezista mai mult de două, trei luni. Când am văzut că s-au făcut cinci luni, am zis: aoleo, se naște băiatul meu! Mai ales în ultima lună, o visam pe Daniela. Am visat că a născut și că băiatul meu avea 7 ani și a venit la Survivor. Îmi statea gândul numai acasă. Nu mai puteam continua. Aici e premiul Survivor, la ea în burtă! Mama și-a dorit să vin cu trofeul acasă, dar a recunoscut și ea că trofeul meu e copilul. Dacă nu era situația de așa natură, mă vedeam câștigător! Aveam foarte mulți susținători, mă votau și mai tare când am zis că vreau să plec. Am slăbit 17 kilograme în Dominicană. Am avut 105 când am plecat, și acum am 88”, a declarat Culiță Sterp, notează click.ro.

“Eu am crezut că concursul trebuia să dureze până la sfârșitul lui mai. În ultimul timp am devenit agitată. În fiecare zi lumea mă întreba când vine Culiță, dacă va fi lângă mine când nasc. Mama Geta îmi spunea să fiu puternică. Am și plâns că am crezut că nu vine. Nu m-am așteptat însă să renunțe, am rămas mută când a zis că nu mai calcă pe traseu. Am fost super surprinsă. Avem o listă întreagă cu nume pentru copil”, a completat Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp.

citește și...