Când a avut Jador prima noapte de amor. ”Am mers șapte kilometri până la fata aia”

15.09.2020, 11:26
Când a avut Jador prima noapte de amor. ”Am mers șapte kilometri până la fata aia”
Când a avut Jador prima noapte de amor. ”Am mers șapte kilometri până la fata aia”

Cântărețul Jador a continuat seria dezvăluirilor în cadrul reality show-ului pe care îl are la postul de televiziune Antena Stars. Artistul a mărturisit, printre altele, când a avut prima noapte de amor.

În cadrul emisiunii „Jador Adevărat”, de la Antena Stars, Jador a făcut mărturisiri intime. Artistul a dezvăluit că a avut prima lui noapte de amor la vârsta de 14 ani.

„Prima oară când am făcut… Am mers 7 kilometri până la fata aia și m-au fugărit câinii noaptea târziu. Era iarnă, în câmp. Îmi era frică, aveam 14 ani. Când m-a văzut mama m-a întrebat unde am fost toată noaptea. De discotecă mergeam cu fete la mamaia că era casa liberă”, s-a confesat Jador, menționează spynews.ro.

Artistul și-a amintit și de alte relații pe care le-a avut în trecut.

„Mai avem o gagică pe aici, dar să mor… și acum țin la ea. Amantul ei eram. Era cea mai frumoasă fată. La fata asta eu m-am dat, îmi plăcea atât de tare. Și acum îmi place de ea. Dacă acum o prind acasă, nu scapă”, a mai spus acesta.

”Eram eu urât, dar mă plăceau fetele”

Mare cuceritor, artistul s-a lăudat că a avut relații cu cele mai frumoase iubite din satul său.

„Aici aveam o gagică. Ea m-a agățat. Eram eu urât, dar mă placeau fetele. Fără bani, sărac cum eram. Tatăl ei era bogat. Când am venit în zonă, am văzut-o pe Corina și am întrebat-o ce face. Corina stătea mereu cu un băiat, cu un bogătaș, dar de unde să știu că ea are gagic?”, a mai mărturisit Jador, conform sursei citate.

Cum arată femeia perfectă pentru el

”Nu trebuie să aibă silicoane. O femeie care are operații estetice este clar o femeie nemulțumită de ea cum arată”, a declarat Jador de curând.

De asemenea, cântărețul a spus răspicat că nu-i plac sub nicio formă tinerele arogante.

”Nu-mi plac femeile arogante. Sunt foarte sincer. Par eu golan, dar nu sunt deloc”, a adăugat Jador.

 

citește și...