Cui i-a căzut cu tronc Gina Pistol? ”Ea nu știe, de unde să știe? Nici nu cred că mă cunoaște”

10.10.2020, 15:46
Cui i-a căzut cu tronc Gina Pistol? ”Ea nu știe, de unde să știe? Nici nu cred că mă cunoaște”
Cui i-a căzut cu tronc Gina Pistol? ”Ea nu știe, de unde să știe? Nici nu cred că mă cunoaște”

Gina Pistol i-a căzut cu tronc unui artist cunoscut de la noi. Acesta a mărturisit că s-a simțit atras de senzuala blondă.

Cântărețul Alin Pascal a mărturisit, la emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, de ce femeie celebră din România i-a plăcut. Artistul a afirmat că, în trecut, a fost atras de Gina Pistol.

„Nu cred că am fost îndrăgostit așa, dar mi-a plăcut. Nu am fost îndrăgostit de nimeni, stai să mă gândesc… Hai să zic, mi-a plăcut când eram tânăr de Gina Pistol. Acum mi-am adus aminte de ea”, a declarat Alin pascal, potrivit spynews.ro.

„Ea nu știe, de unde să știe? Nici nu cred că mă cunoaște”, a mai spus artistul.


Gina Pistol, însărcinată cu primul copil


Gina Pistol este însărcinată, ea și iubitul său, Smiley, urmând să devină părinți pentru prima dată.

„În urma unor analize medicale, am aflat că şansele ca eu să rămân însărcinată pe cale naturală sunt foarte mici. Iată că Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi şi pentru iubirea noastră! Am avut emoţii, nici nu am îndrăznit să mă bucur sau să răspândesc vestea până când nu i-am auzit inima cum bate şi am ştiut că totul este bine. În sfârşit, a venit momentul să aflaţi de la noi ce am făcut în ultimii 3 ani şi cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult râs, mult plâns de fericire, multă susţinere şi multă emoţie în viaţa noastră”, spunea Gina Pistol după ce s-a aflat că este însărcinată.

Gina Pistol și Smiley vor avea o fetiță.

„Taţii de fete sunt victime totale. Sper să fiu şi eu o figură autoritară pentru copil. Abia aştept. Deja m-am emoţionat. E un om pentru care voi face orice. Eu sper să fiu ca tată cel puţin la fel de bun ca tatăl meu. Asta îmi doresc. Sper că voi fi permisiv atunci când trebuie şi sever atunci când trebuie. Şi cred că mă voi juca mult. Trebuie să mă joc cu păpuşi, asta e”, declara Smiley.

citește și...