Cu cine și cum petrece Andreea Mantea sărbătorile de iarnă. ”Să nu ne mai axăm atât de intens pe lucrurile materiale”

16.12.2020, 14:43
Cu cine și cum petrece Andreea Mantea sărbătorile de iarnă. ”Să nu ne mai axăm atât de intens pe lucrurile materiale”
Cu cine și cum petrece Andreea Mantea sărbătorile de iarnă. ”Să nu ne mai axăm atât de intens pe lucrurile materiale”

Andreea Mantea a spus cum vor fi sărbătorile de iarnă din acest an pentru ea. Vedeta se bucură că petrece alături de fiul ei, David.

Vedeta de televiziune Andreea Mantea va petrece sărbătorile de iarnă alături de familie și de fiul ei. Bruneta are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. ”Cred ca sarbatorile de iarna, mai ales Craciunul este despre, cu si in familie. Ca tot romanul, vom gati acasa preparate traditional romanesti, de la sarmale, nelipsita salata boeuf si pana la celebrii cozonaci, vom impodobi bradul, ne vom bucura de timp in familie”, a mărturisit Andreea Mantea pentru kanald.ro.

Vedeta de televiziune a afirmat că se simte o femeie împlinită din toate punctele de vedere. ”Sunt o femeie implinita, din toate punctele de vedere. Ce pot sa ii cer mai mult lui Dumnezeu? Ar trebui sa ne bucuram de ceea ce avem, sa fim recunoscatori ca suntem sanatosi, ca ii avem pe cei dragi langa noi, sa nu ne mai axam atat de intens pe lucrurile materiale, ci pe cele care conteaza si care ne fac fericiti. Anul acesta a fost unul atipic, pandemia ne-a dat viata peste cap, dar in acelasi timp, si o lectie foarte importanta din care cu totii trebuie sa invatam ca sa nu lasam pe maine ce putem face azi”.

Andreea Mantea duce dorul Turciei

În prezent, bruneta are un reality show-ul pe care îl are la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu.

Acesta a mărturisit că are momente când îi este dor de Turcia, unde a locuit timp de aproape doi ani.

”Am revenit in Romania dupa 1 an si 8 luni, cat am locuit in Istanbul si am prezentat reality show-ul fenomen „Puterea Dragostei”. Daca pana la filmarile pentru Puterea Dragostei am reusit sa vad locuri extraordinare din Turcia, Istanbul, prin scurte calatorii sau prin intermediul serialor turcesti difuzate la Kanal D, iata ca am avut sansa de a locui acolo si de a ma buura de aceasta experienta minunata la alt nivel. Am ajuns sa traiesc acolo. Categoric ma incearca dorul de Turcia, este si normal dupa atata timp petrecut acolo, dar sufletul meu era aici, acasa, apoape de familie, de ai mei dragi. Ma bucur ca am avut parte de aceasta experienta, nu regret nimic”, a mai declarat Andreea Mantea pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...