Cu cine se iubește Mihai Onilă la câteva luni de la divorțul de mama fiicei decedate. Fostul solist al trupei AXXA zâmbește din nou

30.11.2020, 14:59
Cu cine se iubește Mihai Onilă la câteva luni de la divorțul de mama fiicei decedate. Fostul solist al trupei AXXA zâmbește din nou
Cu cine se iubește Mihai Onilă la câteva luni de la divorțul de mama fiicei decedate. Fostul solist al trupei AXXA zâmbește din nou

Mihai Onilă, fostul membrul al trupei AXXA, a avut o viață plină de necazuri. Fostul artist și-a pierdut unicul copil, pe Ioana, în urmă cu patru ani. Micuța fusese diagnosticată cu o boală cruntă. 

Și cum un necaz nu vine niciodată singur, în vara lui 2020, Mihai Onilă anunța că s-a despărțit de cea care i-a fost soție, Laura. Din fericire, fostul solist a găsit puterea să treacă peste tot, iar acum și-a găsit liniștea în brațele altei femei.

Mihai Onilă a divorțat de Adriana, după un mariaj de 20 de ani. Bărbatul mărturisea că relația cu soția s-a încheiat printr-o discuție amiabilă și de comun acord. Onilă dezvăluia că pierderea fiicei lor le-a afectat căsnicia. Ioana a murit la vârsta de 12 ani, din cauza cancerului la cap.

A divorțat de mama fiicei sale

La câteva luni distanță, Mihai Onilă a recunoscut că este un bărbat fericit și că iubește din nou. Conform Playtech, Mihai Onilă are o relație cu Laura, o femeie de 43 de ani.

‘Pe Laura o cunosc de puțin timp, ne este bine împreună. Locuim amândoi în Belgia, și ea este aici, ne vom muta împreună după ce fiecare își finalizează divorțul, căci ambii figurăm acum căsătoriți, în acte. În Belgia procesele merg greu, la vreme de pandemie.

Cu fosta soție am rămas în relații bune. Nu mai există împăcare, fiecare a dorit să meargă mai departe, pe drumul lui. Laura este în zodiac Scorpion, iar eu, în Vărsător. Și fosta soție este Scorpion. Voi mai rămâne în Belgia, voi mai face niște cursuri, vreau să fiu un vindecător al sufletelor!’, a declarat el pentru sursa citată anterior.

Mihai Onilă locuiește în Belgia

Mihai Onilă, fost component al trupei AXXA, este stabilit în Belgia de șase ani. În urmă cu patru ani, el mărturisea cum a descoperit că fiica lui Ioana avea probleme grave de sănătate.

‘În 26 mai 2016 am observat că micuța șchiopăta. I-au făcut RMN, dar medicii i-au mai dat doar șase luni de trăit, avea cancer la cap. În noaptea de 23 spre 24 noiembrie, la ora 3.00, a început să respire foarte greu. Am chemat Salvarea, au resuscitat-o, au luat-o la spital, însă după puțin timp a murit’, a declarat Mihai Onilă pentru Impact.ro.

Mihai Onilă este bioterapeut și a vindecat cazuri grave. El susținea că s-a cunoscu cu fiica lui înainte ca aceasta să se nască.

Din păcate, pe micuță nu a putut să o salveze. Pentru a-și aduce aminte mereu de ea, Mihai Onilă a păstrat urna cu cenușa fetiței, în casa lui din Belgia.

‘Îmi apărea în gânduri, o auzeam, îmi spune că numele ei este Emy, vorbeam cu ea mental. Atât a fost misiunea ei pe pământ’, mărturisea fostul interpret.

citește și...