Cu cine se iubește fosta gimnastă Diana Bulimar. Cine a făcut primul pas

19.03.2021, 16:27
Cu cine se iubește fosta gimnastă Diana Bulimar. Cine a făcut primul pas
Cu cine se iubește fosta gimnastă Diana Bulimar. Cine a făcut primul pas

Fosta gimnastă de performanță Diana Bulimar a fost la o emisiune de televiziune alături de iubitul său.

Diana Bulimar, a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, împreună cu iubitul ei, Radu Dumitrache. Cei doi au povestit cum s-au cunoscut. ”Am fost într-o tabără de fotografie, ne-am întâlnit acolo. Eu am cunoscut-o ca Diana, nu ca Diana Bulimar. Știam cine vine, dar nu am cunoscut-o într-un cadru… Eram câțiva oameni acolo”, a spus Radu Dumitrache. ”Văzut, plăcut, vorbit. Și bineînțeles că băiatul din relație a început conversația, adică eu. Eu am făcut primul pas”, a completat Diana Bulimar.

Cei doi s-au mutat împreună după aproximativ patru luni de la prima întâlnire. Diana a spus că iubitul ei este fotograf și videograf, adoptând și ea acum această pasiune. ”A venit întrebarea cam după două luni, cam așa. ”tenunți să nu mai stai toată ziua în canapeaua ta și să stai în canapeauaa mea?”, mi-a spus. Și i-am zis: ”lasă-mă să mă mai gândesc un pic”. Și m-am mai gândit un pic, vreo două luni. Diana face tot acasă”, a spus fosta gimnastă.

Diana Bulimar a început gimnastica de mică

Diana Bulimar a fost dublă medaliată olimpică și dublă campioană europeană, dar a decis să se retragă în 2016, din cauza mai multor accidentări. ”Am început gimnastica pe la trei ani și jumătate, patru. Am fost un copil foarte activ și atunci părinții au zis du-te”, a spus ea la o emisiune de televiziune.

”În momentul în care urci pe podium și îți mai cântă și imnul este ceva de vis. Nu pot să exprim în cuvinte. Este doar un sentiment pe care îl simți doar tu”, a adăugat fosta gimnastă.

Sportiva a mărturisit că a avut parte de multe ghinioane de-a lungul carierei sale. “Gimnastica m-a ales pe mine. Am avut foarte multe ghinioane în carieră, dar astea m-au făcut omul care sunt astăzi. Am avut în fiecare an câte o operație, dar am trecut peste. La mine s-a terminat printr-o operație la tendonul ahilian, atunci am zis stop. Mi-am dat seama că pot să continui cu sportul ca antrenoare”, a mai spus Diana Bulimar.

citește și...