Cu cine se iubește Cristi Mitrea. ”Ar putea fi viitoarea mea soție”

16.06.2021, 16:40
Cu cine se iubește Cristi Mitrea. ”Ar putea fi viitoarea mea soție”
Cu cine se iubește Cristi Mitrea. ”Ar putea fi vitoarea mea soție”

Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea, are o relație  cu Andreea Caranda, care este producător la postul de televiziune Pro TV.

La podcastul lui Cătălin Măruță, Cristi Mitrea a făcut declarații și despre actuala sa parteneră.

Aceasta se numește Andreea caranda și este producătoarea emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV. Este cunoscută și ca Colombina de la „Abracadabra”, relatează click.ro. Cristi Mitrea și Andreea Caranda sunt împreună de patru ani. „E ceva. E acolo, nici noi nu știm ce este. O iubesc. Probabil sunt și aici. Da, da, e ceva acolo de mult timp. Este un du-te, vino. Are și un copil mai mare, am scăpat. Mi-e teamă să fac pasul (n.r. căsătorie). Cred că ne ducem pe patru ani eu cu Andreea Caranda. Da, ne vedem destul de des. Da, se duce spre relație. Nu suntem cuplu așa, suntem noi între noi. Ne aprindem repede, suntem pe adrenalină, suntem puternici. Suntem pe smardoială. Emoțional vorbind, avem un confort foarte mare în a sta împreună, ne completăm din multe puncte de vedere. Este viitoarea. Ar putea fi viitoarea mea soție. Dacă ar tăcea câteodată, ar fi perfect”, a declarat Cristi Mitrea.


“Țin foarte mult la ea. Da, o iubesc foarte mult. Am iubit-o de când eram copii. Eu am fost coleg de bancă cu unul dintre colegii ei. Ne știm de mulți ani. Am reluat relația, e fosta mea iubită. Ne cunoaștem de 30 de ani. E posibil să fie viitoarea mea soție. Îmi mai doresc un copil, o fetiță. Dar să fie consimțit de amândoi”, a adăugat acesta.

În ce relații este Cristi Mitrea cu Andreea Mantea

Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Fiul celor doi a împlinit șase ani de curând. Cristi Mitrea a mărturisit în ce relații este cu Andreea Mantea.

“Mi-a trecut prin cap să mă căsătoresc cu ea. Nu a zis nu, dar nu era nici un da! Eu sunt prost, eu cred în basme, mie îmi plac poveștile, dar ce s-a întâmplat la Burlăcița a fost fake 70 la sută, nu era adevărat. Ce s-a întâmplat după, a fost real. Dar când desfaci bagajele și vezi ca nu te potrivești, amâni cererea în căsătorie. Nu sunt într-o relație bună cu Andreea acum! Noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu răspundeam la telefon, apoi ea. Am încercat, de dragul copilului, dar nu merge”, a spus Cristi Mitrea.

Relația mea cu Andreea a fost și cu bune și cu rele. A fost o relație toxică! Am fost împreună 6-7 luni și niciodată nu s-a pus problema cât am fost impreună să facem un copil sau să formăm o familie! Eu întotdeauna am considerat că lucrurile astea trebuie făcute de comun acord. Eu am iubit-o pe Andreea!”, a adăugat el.

 

citește și...