Cu cine se iubește Claudia Pătrășcanu, după divorțul scandalos de Gabi Bădălău! „Ăla nu o lasă să vină, îți dai seama”

06.11.2022, 13:22
Cu cine se iubește Claudia Pătrășcanu, după divorțul scandalos de Gabi Bădălău! „Ăla nu o lasă să vină, îți dai seama”
Cu cine se iubește Claudia Pătrășcanu, după divorțul scandalos de Gabi Bădălău! „Ăla nu o lasă să vină, îți dai seama”

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au reușit să divorțeze, într-un final, însă continuă să-și arunce săgeți otrăvitoare. Tensiunile dintre cei doi foști soți sunt departe de a se fi rezolva. Afaceristul își dorește cu ardoare ca băieții lui să locuiască la București, pentru a fi mai aproape de ei. 

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă scandalurile! După ce s-a pronunțat divorțul, aceștia mai au de trecut un hop. Și anume, custodia celor doi băieți pe care îi au împreună.

Afaceristul a mărturisit că este de acord cu custodia comună, însă nu-și dorește ca micuții să locuiască la Constanța, alături de mama lor. În schimb, artista și-a cumpărat o locuință la malul mării și nu pare dispusă să se reîntoarcă în Capitală. Mai mult de atât, Gabi Bădălău o acuză că motivul pentru care nu vrea să plece din Constanța ar fi un bărbat.

Gabi Bădălău susține că fosta soție și-a refăcut viața

„Da, ea e virgină, e Sfânta Fecioară Maria și e mama minunată și eu tatăl nenorocit care cumpără judecătorii. Crezi că în atâta timp nu știu, mă cunosc cu oameni, am prieteni și eu. Are pe cineva, unu’ însurat pe acolo, care ăla nu o lasă să vină, îți dai seama, dar nu e problema mea asta”, a spus Gabi Bădălău, pentru spynews.ro.

În plus, Bădălău s-a oferit să-i cumpere o casă mobilată cu tot ce trebuie pentru ca Claudia Pătrășcanu să locuiască cu cei doi copii ai lor.

Îmi zice ea mie să mă mut la Constanța. Eu nu vreau să o cumpăr, eu vreau să ofer un viitor mai bun copiilor mei și vreau să fiu implicat în viața și în educația copiilor mei. Claudia a locuit la București de 10-15 ani, eu am avut discuția asta cu ea de 2-3 ani de zile. I-am zis, băi femeie alegeți la București o casă de 200.000 de euro, ți-o mobilez, ți-o aranjez, îți plătesc bone, școlile la copii, îți iau mașină, îți dau niște bani”, a mai spus Gabi Bădălău pentru sursa citată anterior.

Au divorțat după 3 ani de procese

După un proces lung și anevoios, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt acum liberi și din punct de vedere legal. Divorțul a fost pronunțat pe 20 octombrie, iar artista a mărturisit că poate răsufla ușurată după pronunțarea deciziei.

„M-am plictisit să vin, să fac drumurile acestea, să vin să stau aici noaptea. Este inutil. Am revenit la numele de Pătrășcanu. M-am rugat foarte mult. În acest moment pentru mine este o liniște, o bucurie, lasați-mă să mă bucur de ceea ce însemn eu.

Până la urma urmei am stat trei ani pe holurile acestea. Mai avem un termen și să fim sănătoși să se termine. Lașați-mă să plec și eu, să plec cântând acasă. Îmi dau drumul la muzică și merg spre Constanța, mă așteaptă cei mici, mâine dimineață trebuie să îi duc la școală.”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru emisiunea Xtra Night Show.

citește și...