Claudia Pătrăşcanu a făcut noi acuzații la adresa lui Bădălău, după ce au divorțat: „Copiii n-o să aibă domiciliul la el, pentru că stă mai mult în cluburi, în vacanțe”

28.10.2022, 12:47
Claudia Pătrăşcanu a făcut noi acuzații la adresa lui Bădălău, după ce au divorțat: „Copiii n-o să aibă domiciliul la el, pentru că stă mai mult în cluburi, în vacanțe”
Claudia Pătrăşcanu a făcut noi acuzații la adresa lui Bădălău, după ce au divorțat: „Copiii n-o să aibă domiciliul la el, pentru că stă mai mult în cluburi, în vacanțe”

Claudia Pătrăşcanu a divorțat oficial de Gabi Bădălău, însă continuă să-l atace pe acesta. După trei ani de procese și scandaluri, cei doi s-au despărțit pe cale legală. Pe 3 noiembrie, cei doi foști soți se vor întâlni din nou în instanță, pentru a stabili custodia copiilor. 

Claudia Pătrăşcanu a lansat un nou atac la adresa fostului ei soț. Momentan, artista locuiește cu copiii săi la Constanța, acolo unde s-a mutat după ce afaceristul a dat-o afară din casă. Pe de altă parte, Gabi Bădălău a cerut în instanță ca cei mici să locuiască în vila lui din Bolintin.

Solista, în schimbi, nici nu vrea să audă de așa ceva și nici nu acceptă ca micuții să locuiască la tatăl lor. Ea susține că bărbatul nu are deloc grijă de băieți și est tot timpul plecat prin vacanțe.

Claudia Pătrăşcanu nu vrea ca băieții ei să locuiască la Gabi Bădălău

„În instanță urmează să se vorbească despre custodia copiilor, domiciliul, pensia alimentară, la fel un lucru pe care Gabi l-a tot lungit cu acest domiciliu al copiilor, o altă aberație a lui. Cum să vrea să fie domiciliul copiilor la el? Vrea să facă mai mult rău decât deja le-a făcut copiilor?

Mie mi se pare asta cu a lua copiii de lângă mamă o crimă, o crimă sufletească, iar un bărbat care știe că nu are timp de acești copii, nu petrece timp cu ei nici măcar în weekend-urile atunci când îi ia, când practic mama lui recunoaște că nu are timp pentru acești copii, el stă mai mult în cluburi, în vacanțe, are viața lui, cum ai putea tu să le faci rău unor copii care au un echilibru, o stabilitate, care își pun capul pe umărul mamei în fiecare seară.

Uite, acum o săptămână am stat cu băiatul cel mare pe holurile Spitalului Județean din Constanța 4 ore. Am oftat împreună, am plâns împreună cu el că i s-a luat de două ori sânge, gândește-te că Gabi ca tată nu a stat niciodată, de la 0 luni, în spital cu copiii, iar mai nou, de trei ani de când sunt în Constanța cu copiii și au mai stat internați, el niciodată n-a venit.”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

Au divorțat după 3 ani de procese

După un proces lung și anevoios, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt acum liberi și din punct de vedere legal. Divorțul a fost pronunțat pe 20 octombrie, iar artista a mărturisit că poate răsufla ușurată după pronunțarea deciziei.

„M-am plictisit să vin, să fac drumurile acestea, să vin să stau aici noaptea. Este inutil. Am revenit la numele de Pătrășcanu. M-am rugat foarte mult. În acest moment pentru mine este o liniște, o bucurie, lasați-mă să mă bucur de ceea ce însemn eu.

Până la urma urmei am stat trei ani pe holurile acestea. Mai avem un termen și să fim sănătoși să se termine. Lașați-mă să plec și eu, să plec cântând acasă. Îmi dau drumul la muzică și merg spre Constanța, mă așteaptă cei mici, mâine dimineață trebuie să îi duc la școală.”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru emisiunea Xtra Night Show.

citește și...