Claudia Pătrășcanu a divorțat oficial de Gabi Bădălău! Ce se va întâmpla cu copiii lor: „În acest moment pentru mine este o liniște”

21.10.2022, 20:24
Claudia Pătrășcanu a divorțat oficial de Gabi Bădălău! Ce se va întâmpla cu copiii lor: „În acest moment pentru mine este o liniște”
Claudia Pătrășcanu a divorțat oficial de Gabi Bădălău! Ce se va întâmpla cu copiii lor: „În acest moment pentru mine este o liniște”

Este oficial! Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat, după ce timp de 3 ani s-au luptat prin instanțe. În câteva zile, judecătorii vor decide și domiciliul stabil al celor doi băieți pe care îi au împreună. Iată primele declarații ale foștilor soți! 

Procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a ajuns la final! După mai bine de trei ani de la despărțire, aceștia au reușit, într-un final, să se separe oficial.

De-a lungul timpului, cei doi soți și-au adus acuzații grave și au avut de soluționat mai multe probleme în instanță. Claudia și Gabi s-au luptat îndelung și pentru custodia micuților lor.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat

După un proces lung și anevoios, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu sunt acum liberi și din punct de vedere legal. Divorțul a fost pronunțat pe 20 octombrie, iar artista a mărturisit că poate răsufla ușurată după pronunțarea deciziei.

Solista s-a declarat mulțumită de hotărârea magistraților, dar mai are de aflat decizia instanței în ceea ce privește custodia copiilor.

„M-am plictisit să vin, să fac drumurile acestea, să vin să stau aici noaptea. Este inutil. Am revenit la numele de Pătrășcanu. M-am rugat foarte mult. În acest moment pentru mine este o liniște, o bucurie, lasați-mă să mă bucur de ceea ce însemn eu.

Până la urma urmei am stat trei ani pe holurile acestea. Mai avem un termen și să fim sănătoși să se termine. Lașați-mă să plec și eu, să plec cântând acasă. Îmi dau drumul la muzică și merg spre Constanța, mă așteaptă cei mici, mâine dimineață trebuie să îi duc la școală.”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru emisiunea Xtra Night Show.

foto: arhivă personală

Artista vrea să păstreze legătura cu Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și-ar dori să rămână în relații bune cu Gabi Bădălău, iar în timp să îngroape securea războiului.

Suntem liberi și să dea Dumnezeu să ne înțelegem pentru copii. Poate de acum înainte ne vom înțelege și poate nu o să mai fie presiune pe noi sau pe copii. Poate cu aceasta finalizare de divorț se vor întâmpla și lucruri bune. Poate ne înțelegem, eu îmi doresc foarte tare să ne înțelegem., a mai mărturisit artista.

Afaceristul, supărat foc pe fosta soție

Cu toate că au divorțat, Gabi Bădălău a susținut că mama copiilor lui i-a adus acuzații noi.

Eu împreună cu doamna avocat am vrut să terminăm tot astăzi. Din păcate, Claudia iar a depus probe, înregistrări, că fumez narghilea cu copiii și că nu sunt tată bun, că copilul are abces și că eu sunt motivul pentru care îl dor dinții pe copil. Din cauză că ea a depus probe, noi nu ne-am putut judeca pe ele tot astăzi.

Ideea e că la următorul termen, care o să fie pe 3 noiembrie, probabil terminăm și celelalte aspecte din cadrul divorțului, respectiv domiciliul copiilor”, a declarat Bădălău, la Xtra Night Show. 

citește și...