Cu cine se iubește Andreea Antonescu! Solista este amorezată, deși nu a divorțat de tatăl fiicei sale

08.07.2020, 14:04
Cu cine se iubește Andreea Antonescu! Solista este amorezată, deși nu a divorțat de tatăl fiicei sale
Cu cine se iubește Andreea Antonescu! Solista este amorezată, deși nu a divorțat de tatăl fiicei sale

Se pare că norocul în dragoste le-a surâs Andreei Bălan și colegei ei de trupă, Andreea Antonescu! Cele două soliste sunt amorezate până peste cap și și-au ‘etalat’ cu mândrie noile cuceriri.

Weekend-ul care tocmai a trecut a fost unul intens pentru Andreea Bălan și prietena ei, Andreea Antonescu! Ambele s-au distrat de minune pe litoral, la Vama Veche, în compania partenerilor lor, deși în acte încă nu sunt femei libere.

Andreea Antonescu, la mare cu noul iubit

În vreme ce Andreea Bălan s-a cuplat cu Tiberiu Argint, Andreea Antonescu s-a orientat către un prieten de-al acestuia, Dragoș Borcănea. După ce Cancan.ro a prezentat imagini savuroase cu cele două soliste alături de iubiții lor, toți se întreabă acum cine este bărbatul care i-a picat cu tronc șatenei.

Jumătatea fostei trupei Andre s-a îndrăgostit din nou, cu toate că nu a divorțat încă de tatăl fiicei sale, Traian Spak. Andreea Antonescu și afaceristul au decis să se separe după un mariaj de mai bine de 10 ani, iar fata lor a rămas la mamă.

Andreea Antonescu nu a divorțat de Traian Spak

‘M-am simţit extraordinar în această relaţie. Omul s-a comportat impecabil cu mine. A venit însă raţionalul peste mine. A fost atâta presiune asupra subiectului încât am început să analizez. Consider că unele lucruri în viaţă trebuie să meargă pe un drum normal, într-o anumită ordine.

Nu a fost niciun vinovat. Eu am fost cea care a plecat din această relație. Am încheiat anul 2019 cu niște lucruri neterminate încă, unul dintre ele fiind divorțul meu! În septembrie când am anunţat divorţul la notar nu m-am gândit la toţi paşi prin care se poate realiza separarea. Nu am ştiut de această variantă a divorţului prin neprezentare. Procesul va merge în instanţă’, povestea Andreea Antonescu, la începutul anului.

Iată, însă, că după relația eșuată cu Ștefan Manolache, alias și ‘Prințișorul taxiurilor’, cântăreața și-a găsit liniștea în brațele lui Dragoș Borcănea. Andreea Antonescu a fost surprinsă în ipostaze romantice în compania lui Dragoș, la mare. Cei doi au petrecut ore bune pe plajă, alături de cuplul Andreea Bălan-Tiberiu Argint.

Cu cine se iubește Andreea Antonescu. Dragoș Borcănea are 34 de ani și este destul de cunoscut în lumea mondenă a Capitalei. În trecut, el a fost fotografiat la brațul unei actrițe celebre, Adina Galupa.

citește și...