Cu cine s-ar fi cuplat Andra Voloș de la ‘Puterea dragostei’! Bărbatul este însurat și plin de bani

02.05.2021, 09:46
Cu cine s-ar fi cuplat Andra Voloș de la 'Puterea dragostei'! Bărbatul este însurat și plin de bani
Cu cine s-ar fi cuplat Andra Voloș de la 'Puterea dragostei'! Bărbatul este însurat și plin de bani

Andra Voloș, fostă concurentă la ‘Puterea dragostei’, sezonul 2, ar fi pus ochii pe un bărbat însurat și plin de bani. Din nefericire pentru ea, situația este mult mai complicată.

După ce s-au iubit o perioadă, afaceristul s-ar fi întors la familie, însă bruneta nu ar fi acceptat acest lucru și a început să-l bombardeze cu mesaje, scrie Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

Andra Voloș de la ‘Puterea dragostei’, obsedată de un bărbat însurat

Andra Voloș a intrat în showbiz-ul românesc, după ce a intrat în casa ‘Puterea dragostei’, emisiunea matrimonială de la Kanal D. Câteva luni bune, ea a format un cuplu cu Bogdan Mocanu, însă relația lor s-a încheiat urât în 2020. De atunci, bruneta senzuală a redevenit din nou o femeie singură și disponibilă, dar nu pentru orice bărbat.

Bruneta ar fi pus ochii pe un bărbat însurat și nimic nu a împiedicat-o să înceapă o relație cu el, deși acesta are trei copii acasă.

Potrivit Cancan.ro, bruneta ar fi dispusă să facă orice pentru a-i sparge căsnicia afaceristului, ținând cont că el a cheltuit sume exorbitante cu Andra Voloș de când au început o relație extraconjugală.

Mai mult de atât, soția bărbatului ar fi aflat de tot amantlâcul și a încercat să o găsească pe Andra Voloș. A întâlnit-o, până la urmă, și i-ar fi tras o mamă de bătaie pentru a-i lăsa bărbatul în pace. Nici acest lucru nu ar fi împiedicat-o pe Andra să renunțe la afacerist și în continuare îl caută disperată pentru a se împăca cu el.

citește și...