Bianca Drăgușanu, adevărul despre bătăile încasate de la Alex Bodi! ‘M-a bruscat și m-a…’

22.05.2020, 20:45
Bianca Drăgușanu, adevărul despre bătăile încasate de la Alex Bodi! 'M-a bruscat și m-a...'
Bianca Drăgușanu, adevărul despre bătăile încasate de la Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou, la nici două luni de când deciseseră să își mai dea o șansă. Blondina a decis să plece din vila afaceristului și pare hotărâtă să nu se mai împace cu acesta.

Tensiunile apărute între cei doi au făcut ca relația să se strice definitiv! Nu este pentru prima dată când Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se află în mijlocul unui scandal violent. În ultimul an, vedeta s-a plâns în repetate rânduri că soțul său este agresiv cu ea. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au cununat civil pe 1 august 2019.

Bianca Drăgușanu, bătută de Alex Bodi

La o lună de la căsătorie, Alex Bodi ar fi snopit-o în bătaie pe vedetă, în parcarea unui restaurant din Capitală. Bărbatul a bruscat-o în văzul tuturor, iar vedeta a început să plângă.

Cu toate acestea, cei doi s-au împăcat, iar Alex Bodi a susținut că totul a fost doar o invenție. Când toată lumea credea că apele s-au liniștit în cuplul lor, la câteva luni, Bianca Drăgușanu a mers la Poliție pentru a cere un ordin de restricție Alex Bodi. La vremea respectivă, vedeta a povestit prin ce chinuri a trecut în preajma partenerului său.

Mai mult de atât, Bianca Drăgușanu le-a arătat tuturor cu ce vânătăi a rămas în urma loviturilor. La începutul acestui an, cei doi au divorțat cu scandal la notar.

‘M-a tras de păr de mai multe ori, m-a bruscat și m-a strâns cu putere în brațe’, ar fi declarat Bianca Drăgușanu în fața autorităților, potrivit Cancan.ro.

Bianca Drăgușanu a plecat din vila lui Alex Bodi

Și mama Biancăi, Madi Drăgușanu, a fost la un pas să fie agresată de ginerele său. De frică ca fiica ei să nu mai suporte agresiunile, femeia i-a cerut socoteală lui Alex Bodi.

Cu toate că au divorțat, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au reluat relația, iar pe perioada autoizolării au locuit împreună. 

Nici de această dată nu a funcționat! Blondina și-a luat bagajele și a părăsit vila lui Alex Bodi, în urmă cu câteva zile.

‘Nu s-au înțeles deloc în izolare și și-ar fi dat seama că nu sunt compatibili. După ce au decis să o «rupă», Alex a plecat la Mediaș, iar, luni, Bianca s-a întors în apartamentul ei din București, pentru că nu cred că mai are ce să caute în vila din Pipera. De data asta, par să fie extrem de hotărâți cu despărțirea. Și-au scos toate pozele de pe Instagram și nici nu se mai urmăresc. Cred că e semn clar că «divorțul» e definitiv’, a declarat un apropiat al celor doi pentru Cancan.

citește și...