Câte a îndurat Bianca Drăgușanu în cele două luni de autoizolare, împreună cu Alex Bodi! Cum a umilit-o afaceristul

22.05.2020, 23:42
Câte a îndurat Bianca Drăgușanu în cele două luni de autoizolare, împreună cu Alex Bodi! Cum a umilit-o afaceristul
Bianca Drăgușanu, din nou în scandal cu Alex Bodi 

Dragoste cu năbădăi pentru Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! S-au cunoscut în vara lui 2018, iar de atunci au rămas împreună. Deși toată lumea îi invidia pentru relația perfectă, iată că lucrurile au stat exact invers.

‘Tristan Tate era imatur și mult prea dornic de afirmare. Alex nu e așa, nu și-a dorit deja. Undeva la sfârșitul lui august (n.r. 2018) ne-am cunoscut la mare într-o gașcă de prieteni. Amândoi ne-am zbătut să ajungem unde suntem acum. Eu eram bombardată cu tot felul de bârfe, dar nu cred ce spune lumea’, povestea Bianca Drăgușanu, în mai 2019, despre relația de iubire cu Alex Bodi.

Cei doi s-au căsătorit civil în august 2019, dar au divorțat la notar câteva luni mai târziu din cauza numeroaselor scandaluri pe care le-au avut. Bianca Drăgușanu îl acuza pe soțul său că e violent și că o înșală.

Bianca Drăgușanu, din nou în scandal cu Alex Bodi

După despărțirea din primăvara aceasta, vedeta susținea că nu se va mai împăca cu afaceristul, dar nici vorbă de așa ceva.

Blondina a lăsat deoparte toate bătăile și jignirile din partea acestuia și s-a împăcat cu el. Mai mult de atât, cei doi au decis de comun acord să semneze un contract de confidențialitate prin care niciunul nu are voie să divulge detalii din viața personală.

Bianca Drăgușanu a revenit în brațele fostului ei soț și a decis să îi mai acorde o șansă. În plus, ea s-a mutat cu el pe toată perioada autoizolării, la Mediaș.

Din nefericire, lucrurile nu s-au calmat între ei, iar certurile au reînceput! Potrivit Impact.ro, Alex Bodi ar fi călcat iar strâmb, lucru care a înfuriat-o la culme pe Bianca.

Bianca Drăgușanu, înșelată de Alex Bodi?

Bianca Drăgușanu nu a stat pe gânduri, și-a luat toate lucrurile din casa lui și a plecat. Se pare că fosta prezentatoare tv ar fi fost din nou înșelată de Alex Bodi. Mai mult de atât, ar fi existat agresiuni între ei în perioada de autoizolare.

‘Alex nu se poate abține să nu o înșele. Așa este el și asta va face mereu, deși o iubește. Mereu vor exista alte femei, ascunzișuri. Iar Bianca este foarte geloasă. Sigur că știa de Cassandra, a găsit nenumărate discuții în telefon, de aceea s-au și certat demult. De Cassandra și de altele, că nu e fata aia singura. S-au și bătut în perioada asta la Mediaș din cauza geloziei Biancăi, care este, cumva, justificată.

Este furioasă, deși se preface că nu îi pasă și pune postări vesele. Cu siguranță se vor împăca, ea mereu îi iartă totul lui Alex. El este un bărbat care nu vede nimic în infidelitate. El mereu îi spune ei că acele femei nu contează, că pe ea o iubește, că ea e soția lui. Desigur, el poate să înșele, dar dacă ea ar fi făcut acest lucru, chiar ar fi ieșit un circ monstruos’, au mărturisit apropiații blondinei, pentru Impact.ro.

citește și...