Cu ce vedetă s-ar căsători Cristi Mitrea. ”Mi se pare fată de casă, cuminte”

09.07.2021, 13:43
Cu ce vedetă s-ar căsători Cristi Mitrea. ”Mi se pare fată de casă, cuminte”
Cu ce vedetă s-ar căsători Cristi Mitrea. ”Mi se pare fată de casă, cuminte”

Cristi Mitrea a fost invitat la emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV. Luptătorul de MMA a fost provocat de Cătălin Măruță să spună cu ce sportivă sau vedetă din showbiz-ul românesc s-ar căsători. Fostul iubit al Andreei Mantea a spus exact pe cine ar prefera dacă ar fi să-și întemeieze o familie.

Cristi Mitrea a fost pus în fața unei provocări inedite la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Luptătorul de MMA a fost pus să spună cu cine s-ar căsătorit din rândul sportivelor, dar și al vedetelor din showbiz-ul autohton.

Cu ce vedetă s-ar căsători Cristi Mitrea. ”Facem casă”


Dintre sportivele Simona Halep, Cristina Neagu și Sandra Izbașa, Cristi Mitrea a spus că s-ar căsători cu Simona Halep. ”Mi se pare fată de casă, cuminte. Are o carieră frumoasă în spate”, a afirmat Cristi Mitrea la emisiunea ”La Măruță”.

Acesta a avut de ales și dintre trei vedete din showbiz: Andreeea Antonescu, Ruby și Anda Adam. ”Cu Ruby facem casă… Eu sunt pe petrecere, pe voie bună…”, a răspuns el.

Cu cine se iubește Cristi Mitrea

Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Fiul celor doi a împlinit șase ani de curând. În prezent, Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea, are o relație cu Andreea Caranda. Aceasta este producătoarea emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV. Este cunoscută și ca Colombina de la „Abracadabra”. Cristi Mitrea și Andreea Caranda sunt împreună de patru ani. „E ceva. E acolo, nici noi nu știm ce este. O iubesc. Probabil sunt și aici. Da, da, e ceva acolo de mult timp. Este un du-te, vino. Are și un copil mai mare, am scăpat. Mi-e teamă să fac pasul (n.r. căsătorie). Cred că ne ducem pe patru ani eu cu Andreea Caranda. Da, ne vedem destul de des. Da, se duce spre relație. Nu suntem cuplu așa, suntem noi între noi. Ne aprindem repede, suntem pe adrenalină, suntem puternici. Suntem pe smardoială. Emoțional vorbind, avem un confort foarte mare în a sta împreună, ne completăm din multe puncte de vedere. Este viitoarea. Ar putea fi viitoarea mea soție. Dacă ar tăcea câteodată, ar fi perfect”, a declarat Cristi Mitrea la podcastul lui Cătălin Măruță.

Țin foarte mult la ea. Da, o iubesc foarte mult. Am iubit-o de când eram copii. Eu am fost coleg de bancă cu unul dintre colegii ei. Ne știm de mulți ani. Am reluat relația, e fosta mea iubită. Ne cunoaștem de 30 de ani. E posibil să fie viitoarea mea soție. Îmi mai doresc un copil, o fetiță. Dar să fie consimțit de amândoi”, a mai spus el.

citește și...