Cu ce vedetă nu se înțelege Andreea Tonciu. ”N-am nimic cu femeia, dar nu am scos-o de la block. Suntem blocate reciproc”

30.07.2022, 13:53
Cu ce vedetă nu se înțelege Andreea Tonciu. ”N-am nimic cu femeia, dar nu am scos-o de la block. Suntem blocate reciproc”
Cu ce vedetă nu se înțelege Andreea Tonciu

Andreea Tonciu a spus foarte clar cu ce vedetă din showbiz-ul auyohton nu este deloc pe aceeași lungime de undă. Este vorba despre cântăreața Alexandra Ungureanu. ”N-am nimic cu femeia, dar nu am scos-o de la block. Suntem blocate reciproc”, a declarat Andeea Tonciu. Bruneta a vorbit și despre CRBL, cu care a avut neînțelegeri la un show TV.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf.

De-a lungul anilor, Andreea Tonciu a fost implicată în numeroase proiecte de televiziune, alături de alte vedete din showbiz-ul românesc. Bruneta a dezvăluit, la emisiunea online ”Detectorul de minciuni”, cu ce artistă consideră că nu este deloc pe aceeași lungime de undă. Este vorba despre cântăreața Alexandra Ungureanu.

Cu ce vedetă nu se înțelege Andreea Tonciu. ”Deci nu o invidiam, dar nu îi suportam caracterul”

“Alexandra Ungureanu. Nu o suportam deloc. Mi se pare foarte perversă. Știi cum e vorba aia cu mutu. Eu nu sunt invidioasă pe femei, ea nu are ce am eu. Deci nu o invidiam, dar nu îi suportam caracterul. N-am nimic cu femeia, dar nu am scos-o de la block. Suntem blocate reciproc. Am blocat-o pentru că nu cred că putem avea o conversație, nu suntem pe aceeași lungime de undă. Eu nu sunt compatibilă cu ea, ea e alt standard”, a declarat Andreea Tonciu, notează wowbiz.ro.

La aceeași emisiune online, Andreea Tonciu a făcut declarații și despre CRBL, cu care a fost în conflict la emisiunea ”Survivor România”: ”Normal că nu am cum să îl pot numi bărbat pe unul care atacă femeile. A pornit din cauză că eu i-am luat apărarea unei colege, e femeie și mamă ca mine și toată lumea avea ce avea cu persoana aia și am zis: ‘Bă, stați puțin, că nu e așa!’ Și de aici a început. Dar știi ce mă bucur? Că cel mai mare hate din viața lui și l-a luat cu Tonciu. El ce se aștepta, stai că acum o agit pe asta și stai să vezi ce începe să facă nebuna asta. Am fost foarte chill, foarte calmă, fă-ți talentul, ca să vadă țara ce fel de om ești!”.

citește și...