Cu ce vedetă din showbiz și-ar lăsa Andra soțul să plece. ”Am văzut că e grijulie și am zis că o să fie și cu tine”

25.10.2020, 12:28
Cu ce vedetă din showbiz și-ar lăsa Andra soțul să plece. ”Am văzut că e grijulie și am zis că o să fie și cu tine”
Cu ce vedetă din showbiz și-ar lăsa Andra soțul să plece. ”Am văzut că e grijulie și am zis că o să fie și cu tine”

Andra și Cătălin Măruță au răspuns la unele dintre cele mai incomode întrebări în cadrul emisiunii pe care soțul artistei o moderează la Pro TV.

Andra și soțul ei, Cătălin Măruță, au participat la celebra rubrică a emisiunii ”La Măruță”: ”Spui tot sau îți ia gura foc?”. Cei doi au fost amuzați de întrebările pregătite de colegii prezentatorului de televiziune.

”Să zicem că Măruță suferă de tristețe cronică și medii spun că singurul tratament ar fi să se retragă timp de o lună pe o insulă alături de o asistentă grijulie. Singurele care l-ar putea trata și l-ar putea salva ar fi: Anna Lesko și Andreea Raicu”, a fost întrebarea la care a fost pusă Andra să răspundă. ”Anna Lesko. Du-te cu Anna Lesko. Am văzut că e grijulie la Fermă și am zis că o să fie și cu tine”, a răspuns Andra.

Ce s-a întâmplat la nunta Andrei cu Cătălin Măruță

Andra a mai răspusn și la o altă întrebare legată de sărbătorirea a 50 de ani de căsătorie.

Vedeta a profitat de ocazie și a dezvăluit ce s-a petrecut la nunta ei cu Cătălin Măruță, în timp ce dansau valsul mirilor.

”Tu cu Măruță sărbătoriți aniversarea a 50 de ani de la căsătorie. Pentru valsul mirilor nu există decât două melodii disponibile, una a lui Nicolae Guță și una a lui Florin Salam. Pe a cui piesă deschideți valsul?”, a fost întrebarea la care a fost pusă Andra să răspundă. ”Florin Salam. Mă gândeam că Nicolae Guță are melodii mai ritmate și n-ai face față (nr.Cătălin) și am zis că poate găsim un blues de-al lui Florin Salam. La nunta noastră, atunci când am dansat pe valsul mirilor, eram foarte emoționată. El mi-a prins fața în palmele lui și m-a întrebat: ”Cât mai durează piesa asta?””, a venit răspunsul artistei.

Pe cine l-ar alege Cătălin Măruță  partener pentru Andra

Cătălin Măruță a fost întrebat pe cine ar alege ca soț pentru Andra, dacă nu ar foi fost el. Prezentatorul de televiziune l-a desemnat pe celebrul coregraf Mihai Petre, care a făcut parte din juriul emisiunii ”Românii au talent”, unde a fost coleg cu Andra.

”Într-o realitate paralelă, dacă eu nu aș fi căsătorit cu tine și dacă Victor Slav, Andi Moisescu și Mihai Petre ar fi liberi și disponibili, care dintre cei trei crezi că i s-ar potrivi mai bine ca soț?”, a fost întrebarea la care a fost nevoită să răspundă Cătălin Măruță.

”Mihai Petre”, a venit imediat răspunsul prezentatorului de televiziune.

citește și...